GuMi5 3108 Napisano Jul 12, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9. Yamaha TZR 25 2000 YAMAHA TzR 125,2000god. dobro ocuvan,nove gume,ARROWauspuh, (na slikama je original auspuh) nove prednje i zadnje disk plocice. Registrovan do 30.6.2013 BiH papiri. Cena 1000e Slika motora : Yamaha sigurno izdrzljiv,lepo izgleda,malo slabije vuce od ostali 125,kad bi neko sa foruma ko ima ovaj motor da kaze vise o njemu bio bi zahvalan. Upravo ovog TZR-a... Prosto, jer je to moj bivši motor... Dok je bio kod mene odravao sam ga kao svoj ponos podmazivan je redovno i čuvan u idealnim uslovima... Preko zime je čak boravio u mojoj spavaćoj sobi kraj kreveta vjerovao ili ne... Trenutno je u Prnjavoru, vlasnik Marko Duronjić... Dobar momak, održava motor ali ga vozi na zadnjem više nego na dva točka... Dakle ako ga pazariš nemaš šta da gledaš, samo pregledaj prednju viljušku i kupuj.... Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 12, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi nešto što ide 280 odma', nemoj da se zamaraš sa tim lešinama što idu 200. Kad bolje razmislim, i 280 je sprdnja, Hayabusu uzmi, ona može bar 310. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 13, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mala krajnja brzina ali odlican izbor. Moze to jos da se nasvira da ide brze zato nemoj da brines. Vidim da vec par puta pises stavljena komlet masina pa me zanima jel to neki tip motora(komlet) ili neka greska u kucanju? Ako je to naziv masine pretpostavljam da se radi o novoj tehnologiji radjenoj na bazi jaja i da je to skracenica od tri reci "dobar ko omlet" iliti u prevodu "dobar do jaja". Meni se iskreno vise svidja naziv "Kajgana" jer kada ga razvuces pri izgovoru bas mi deluje japanski i sigurno bi mogao preko dve glave da ide! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zeleni ide 200 ako kazaljka krece od 60.Mozda se dobija komplet odelo uz njega ?Zasto je pile preslo put?moze da bude svasta ali bitno je da on ide ko omlet ili dobar ko jaja u,dobar do omleta .Druze evo ti lep motor http://www.polovniautomobili.com/oglas1977534/aprilia_rs_125_hitno/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 13, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo NSR-a jer lik u startu ser* kad kaze da ide 200, jos 2000. godiste, cvaja, sigurno redovno odrzavana kako da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 13, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zeleni ide 200 ako kazaljka krece od 60.Mozda se dobija komplet odelo uz njega ?Zasto je pile preslo put?moze da bude svasta ali bitno je da on ide ko omlet ili dobar ko jaja u,dobar do omleta .Druze evo ti lep motor http://www.polovniautomobili.com/oglas1977534/aprilia_rs_125_hitno/ Stvarno lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 773 Napisano Jul 13, 2012 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam malaguti f12 50cc Punim 18 za 2 meseca. ovo je motor skinut sa staze, Rossijeva Replika, otvorena serija, 15 KW zamenjen motor komlet iz ovlashenog servisa.Fakticki motor je kao now. Imam ja za tebe druze Suzuki RG80 Gamma '95-to,ocuvan kao casa,presao 2300km,ma salonsko stanje,masina nikad pogledana,ide 220km/h ako lepo zalegnes,u saobracajnoj pise 7KW,ali posto je Capirossi replica garant ima tu negde oko 15KW,nije skinut sa staze,ali je par puta preguran preko iste,radjen za trziste Istocne Nemacke - dakle kvalitetan minimum kao Golf II.. Ako poverujes u ovih par recenica slobodno kupi tu Apriliju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja ona cagiva 2t enduro sport city to bi uzeo.mito je jako skup za odrzavanje.honda cbr 4t je najverovatnije najtrajnija i malo trosi pa i brzina za taj motor nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi sve batalio sem endura,neznam koliko idu nit dali su 2 ili 4 takta,ali bi ja nekog kruzera ili endura ili tako nesto uzimao koji su udobni i laki za upravljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi Cagivu i bog da te vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 14, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj opciju za glasanje "nijedan" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj opciju za glasanje "nijedan" :takoje: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja ona cagiva 2t enduro sport city to bi uzeo.mito je jako skup za odrzavanje.honda cbr 4t je najverovatnije najtrajnija i malo trosi pa i brzina za taj motor nije losa Ti bi uzeo Cagivu Sport City, a ne bi Mita je je održavanje skupo, pa druže, onda grešiš, te 2 Cagive imaju isti agregat. A sto se tiče Honde, u potpunosti se slažem sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 15, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto ta honda nije ocarinjena zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Jul 26, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja ona cagiva 2t enduro sport city to bi uzeo.mito je jako skup za odrzavanje.honda cbr 4t je najverovatnije najtrajnija i malo trosi pa i brzina za taj motor nije losa Ti bi uzeo Cagivu Sport City, a ne bi Mita je je održavanje skupo, pa druže, onda grešiš, te 2 Cagive imaju isti agregat. A sto se tiče Honde, u potpunosti se slažem sa tobom. pa jeste verovatno je isti agregat samo sto ipak mislim da mito ima vise konja i da ima 6 brzina a ovo sedam.mislim da je enduro malo trajniji iako je isto 2t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja ona cagiva 2t enduro sport city to bi uzeo.mito je jako skup za odrzavanje.honda cbr 4t je najverovatnije najtrajnija i malo trosi pa i brzina za taj motor nije losa Ti bi uzeo Cagivu Sport City, a ne bi Mita je je održavanje skupo, pa druže, onda grešiš, te 2 Cagive imaju isti agregat. A sto se tiče Honde, u potpunosti se slažem sa tobom. pa jeste verovatno je isti agregat samo sto ipak mislim da mito ima vise konja i da ima 6 brzina a ovo sedam.mislim da je enduro malo trajniji iako je isto 2t Mito 1998 godiste ima 7 brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ste losi jbt. przite tu klinca, sprdate se na racun one honde koja ide 300 a vidite da se decko raspisao u prvom postu i vidi se da voli motore. mali, moj savet ti je da ti batalis ove gluposti od 125cc i da dodas malo kinte i kupis srad-a od 600cc. tu neces patiti o krajnjoj brzini koju toliko pominjes i usraces se svaki put kad das gas. ako si normalan znaces da pustis gas kad treba, a ako nisi prirodna selekcija ce da odradi svoje. poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 27, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ste losi jbt. przite tu klinca, sprdate se na racun one honde koja ide 300 a vidite da se decko raspisao u prvom postu i vidi se da voli motore. mali, moj savet ti je da ti batalis ove gluposti od 125cc i da dodas malo kinte i kupis srad-a od 600cc. tu neces patiti o krajnjoj brzini koju toliko pominjes i usraces se svaki put kad das gas. ako si normalan znaces da pustis gas kad treba, a ako nisi prirodna selekcija ce da odradi svoje. poz. Па да одма отворимо тему у Црној хроници.... дечко нема 18 година еееее Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan honda je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filip357 6 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao apriliu rs125. kupljena nova u fabrickom stanju je isla okruglo 160 kmh i dva drugara su imali iste jedan stariji model i jedan noviji i oni su isli isto toliko tako da bih iskljucio te price o nekim vecim brzinama. opet ako je cackano nesto oko masine moguce je da mogu dostici neku malo vecu brzinu. ALI ti motori su se toliko kvarili da smo se vise vozali biciklom nego motorom a jos ako je nesto dirano oko agregata kontam da se kvare bar duplo vise. (moram napomenuti da sam motor redovno odrzavao, servisirao, i kulturno vozikao) tako da moj glas ide za Hondu cbr , samo zato sto je cetvorotaktna a manje-vise sto je manja,slabija, sporija idt. bolje se voziti nego cekati kad ce majstor,serviser idt. imati vremena za popravku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 27, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uvek za 4t osim ako je neki skuter 50ccm ili apn i sl. Kupi i vozi se, malo trose, menjas litru ulja na 5000km, gume nisu skupe. Kad se navozas prodas i kupis nesto vece. Meni je drug imao NSR, kao ide 180km/h, kontam da je lagao a i da nije treba mu do tih 180 ihahaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jul 27, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ste losi jbt. przite tu klinca, sprdate se na racun one honde koja ide 300 a vidite da se decko raspisao u prvom postu i vidi se da voli motore. mali, moj savet ti je da ti batalis ove gluposti od 125cc i da dodas malo kinte i kupis srad-a od 600cc. tu neces patiti o krajnjoj brzini koju toliko pominjes i usraces se svaki put kad das gas. ako si normalan znaces da pustis gas kad treba, a ako nisi prirodna selekcija ce da odradi svoje. poz. Pa kad ide zivot sto da ide na SRAD-u 600, rasprodaj sve sto imas i kupi YZF-R1 2006-2010, on garant ide 300, sa srad-om od 600 bi se samo mucio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 31, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan kada već uzimaš polovan motor bolje se koncentriši na servisnu mrežu i dostupnost delova. ja bih to izabrao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HondaNsr 0 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Nsr 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da ti pomognem malo... Cagiva Mito je po meni ovde najbolji motor... Atraktivan , brz... sto ti to verovatno i trazis... Aprilija se dosta kvari , kako sam ja cuo... A inace vozim Hondu nsr 125 1990 god i mogu ti reci da je dobra.. god dana je kod mene i nije imala ni jedan kvar... ali 200 sa cilindrom od 125 ccm nema teorije.. 160 moze to potpisujem samo ako je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan CBR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...