Jump to content

Moto Zajednica

Hit the Road I: Evropa - Azija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 111 postova

Šta se radi u Bazi, kad se zakrpe gume i ubeđivač sredi sve šrafove :)

Našu ekipu posetio je gospodin Zoran Stojanović, predstavnik kompanije Jack Daniel’s za Zapadni Balkan, kako bi učesnicima ekspedicije poželeo srećan put, bezbednu vožnju i pićence uveče u kampu...

Baza_JD2.jpg

Baza_JD11.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Mimi 86 kg. Ko deckic 1oda.gif

Pritisak 110/80 (k'o student)

Ali, strogo mi je zabranjeno da se umaram u kampu i da se saginjem, da spremam klopu, da montiram sator, da perem sudove i ves. Uostalom, nisam sam, tu su drugari , znam da ce mi oni pomoci sve sto ja ne smem 1jee1.gif1jee1.gif1jee1.gif

Dr. Ristic kaze da posle voznje obavezno zauzimam ovaj polozaj zbog lumbalnog dela kicme 1zvizduk.gif

IMG_0163.jpg

• Podržavam 3

• Svakom po zasluzi, 12424 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Jeeeeej, nadam se da ce drugari da uvaze tvoje "probleme" sa kicmom 1oda.gif....a mozda i nece, samo mi kazi ako te ne budu slusali :)

• Zainteresovan, 987 postova
  • Motocikl: R 1250 GS Adventure
  On 16. 8. 2012. at 22:35, Mimi Vinča je napisao:

Hahahaah, sad sam se setio...U maju ove godine...Dolomiti...civilizacija...hotelski smestaj...polupansion...odlicna hrana u hotelu ( :bljak: )...sve na vreme kao u obdanistu, a ja za 11 dana skinuo 8 kg.

Matematika kaze da cu po povratku sa ove expedicije (u gore navedenim uslovima) imati oko 60 kg 0zbunjen.gif. S obzirom na otezane uslove, procenjujem kilazu na oko 45-50 kg 0stabre.gif . Khm, khm ...ima li neko da prodaje Suzuki DR 125 :lol: ?

:bljak:

Sledeci put imam Nedeljki da kazem da spremi i jagnje i prase, ali na ovom putu ce te imati bar jagnjetine dovoljno :aha:

Jedino me brine da usput ne pozelis kuhinju iz Dolomita :lol:

• Podržavam 1

• Integrisan, 8356 postova

Svečano završen redovan (malo preuranjen) servis BMW-a, gume nameštene, stavljen KN filter za vazduh, nightbreaker sijalice, sređene sve sitnice, zategnuto sve, nakačena audio oprema, motor je spreman za put (prvi od tri :zvizduk:), samo da se opere i podmaže ;)...

Dva japanska lenjivca tek čeka veći deo servisa sutra, nisu još ni ulje sebi promenili :nanana:.

Mrtav umoran, ali zadovoljan --> SITNO (008 + 4h :D).

PS: Od sto stvari, najviše me namučila promena baterija u XENI :lud:.

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT
  On 18. 8. 2012. at 22:04, severian je napisao:

Svečano završen redovan (malo preuranjen) servis BMW-a, gume nameštene, stavljen KN filter za vazduh, nightbreaker sijalice, sređene sve sitnice, zategnuto sve, nakačena audio oprema, motor je spreman za put (prvi od tri :zvizduk:), samo da se opere i podmaže ;)...

Dva japanska lenjivca tek čeka veći deo servisa sutra, nisu još ni ulje sebi promenili :nanana:.

Mrtav umoran, ali zadovoljan --> SITNO (008 + 4h :D).

PS: Od sto stvari, najviše me namučila promena baterija u XENI :lud:.

to našim made in Nipon i nije nužno, netreba ih niti oprati kamoli KN.

• Podržavam 1

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Pozdrav drugari,

ovo se verovatno , jos uvek nije desilo nikom do mene, nasadio motor na off-u i puko karter.

Da sam imao tecni metal (onaj dvokomponentni), sanirao bih stetu na licu mesta ...ovako 0stabre.gif.

Ne zelim da baksuziram, cisto da naglasim, nije lose imati ga.

Srecno sa pripremom 0takoje.gif.

• Podržavam 2

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Vlado, hvala na dobronamernim savetima 0takoje.gif.

Sedim i prevodim neke recenice koje bi mogle da nam zatrebaju na ovom putovanju i tek sada mi nista nije jasno...

Jermenski: Ես Դրագան. Մենք գտնվում է 80 կմ հեռավորության վրա գտնվող . Որտեղ է ռեստորանը, որտեղ մենք որակի եւ համեղ ճաշի. 0zbunjen.gif

Gruzijski: მე ვარ . ჩვენ მდებარეობს კილომეტრის დაშორებით . სად არის რესტორანი ხარისხისა და გემრიელი სადილად? 0stabre.gif

Lako je njima kad imaju 5 slova 1jok.gif

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Ovde je naglasak verovatno na zadnjem slogu... blj.

:lol:

Upoznajte Jermenski da bi ste ga više voleli.

Ništa...ti Mimi pričaj na srpskom, sigurno će ga pre razumeti , nego tvoj jermenski i gruzijski.... i ne zaboravi da mlataraš rukama. 1lol.gif1lol.gif

• Nemanja Stojanović, 1408 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Ono kad ti upadne šraf NEGDE u motor :lol:

Ja se smejem a Saša šizi.

post-8091-0-08203800-1345582255_thumb.jpg post-8091-0-49538400-1345582263_thumb.jpg post-8091-0-71199700-1345582270_thumb.jpg

Posle pola sata mi je postalo dosadno pa sam otišao, ali mislim da ga je našao eventualno. :takoje:

• Podržavam 3

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Ma taj je i ovako bio potpuno nepotreban... :nanana::lol:

Pratim ovu temu od kako mi je pokazana. Cutim, gledam, grickam nokte i duboko zalim sto nije drugacije pa da i ja krenem sa vama. Ipak, posto poznajem licno sve ucesnike avanture, ne sumnjam da cete se i bez mene odlicno snaci, sjajno provesti i vratiti kuci bez ikakvih problema, bogatiji za jedno veliko iskustvo (Mimi kakav je, on bi mene bacio medvedu dok vi bezite na drugu stranu :nanana::lol::zdravo: , jureci Severijana mecka bi zalutala, on bolje poznaje put :nanana::lol::zdravo: , Sasa bi napio mecku :nanana::lol::zdravo: , a Skittes bi ceo karambol slikao sa vrha jelke i smejao se :nanana::lol::zdravo: ). Nazalost, nisam u Beogradu da vas ispratim, ali jedva cekam da vas docekam, jer ne sumnjam da cete biti puni utisaka. Dotle, ne samo ja, nego svi mi cemo biti u mislima uz vas!

Drugari moji, neka vam je svima srecan put, vozite pazljivo, i vidimo se za mesec dana! :goodluck:

:zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo:

• Podržavam 5

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Večerašnje druženje i ispraćaj naših putnika je bio lepo organizovan kao i sve do sada.

Malo smo se podsetili na sve pripreme,malo se slikali,malo nazdravili i popili......

Poželeli im srećan put uz obećanje da ih čekamo sa putešestvija na istom mestu.

Posle sinoćnog druženja, kada sam se i lično uverio u vaš entuzijazam,energiju, pripremljenost koja prerasta u profesionalizam ... dajem sebi slobodu da izjavim, da će ovo biti jedan malo jači izlet za vašu ekipu.

Svaka čast, celoj ekipi "Hit the Road" i profesionalnoj podršci.

Moram da napomenem, da sinoć nisam mogao da ne primetim bezrezervnu podršku od strane Vaših divnih porodica, koje takodje daju sve od sebe da ovo prođe onako kako svi želimo, sve pohvale i za njih.

Šta reći, sem još jednom...svaka čast drugari 1care.gif1care.gif1care.gif

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja