Mikulanac 7909 Napisano Avgust 17, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mimi Cigota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 17, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cas`,izasli ste i u novine Danasnji Press,cim nadjem link,okacicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 17, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci. Postacete slavni kao Long Way Round!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šta se radi u Bazi, kad se zakrpe gume i ubeđivač sredi sve šrafove Našu ekipu posetio je gospodin Zoran Stojanović, predstavnik kompanije Jack Daniel’s za Zapadni Balkan, kako bi učesnicima ekspedicije poželeo srećan put, bezbednu vožnju i pićence uveče u kampu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta 510 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Završeni sistematski pregledi. Svi učesnici ekspedicije u top formi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 18, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan kako Mimi stoji sa kilažom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Avgust 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan K'o grancica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 18, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mimi 86 kg. Ko deckic Pritisak 110/80 (k'o student) Ali, strogo mi je zabranjeno da se umaram u kampu i da se saginjem, da spremam klopu, da montiram sator, da perem sudove i ves. Uostalom, nisam sam, tu su drugari , znam da ce mi oni pomoci sve sto ja ne smem Dr. Ristic kaze da posle voznje obavezno zauzimam ovaj polozaj zbog lumbalnog dela kicme 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Avgust 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeej, nadam se da ce drugari da uvaze tvoje "probleme" sa kicmom ....a mozda i nece, samo mi kazi ako te ne budu slusali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 18, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa, vidis, mogu oni da ne slusaju...ali, ne znam ko ce onda da ih brani u slucaju napada medveda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Avgust 18, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako, samo ti podvikni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Avgust 18, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 8. 2012. at 22:35, Mimi Vinča je napisao: Hahahaah, sad sam se setio...U maju ove godine...Dolomiti...civilizacija...hotelski smestaj...polupansion...odlicna hrana u hotelu ( )...sve na vreme kao u obdanistu, a ja za 11 dana skinuo 8 kg. Matematika kaze da cu po povratku sa ove expedicije (u gore navedenim uslovima) imati oko 60 kg . S obzirom na otezane uslove, procenjujem kilazu na oko 45-50 kg . Khm, khm ...ima li neko da prodaje Suzuki DR 125 ? Sledeci put imam Nedeljki da kazem da spremi i jagnje i prase, ali na ovom putu ce te imati bar jagnjetine dovoljno Jedino me brine da usput ne pozelis kuhinju iz Dolomita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 18, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan E ja resio, u Turskoj ili prase, ili nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Avgust 18, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Mimija ispostujte il ,šalu na stranu svaki korak vam je uspešan,što znači ima da vam bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17621 Napisano Avgust 18, 2012 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svečano završen redovan (malo preuranjen) servis BMW-a, gume nameštene, stavljen KN filter za vazduh, nightbreaker sijalice, sređene sve sitnice, zategnuto sve, nakačena audio oprema, motor je spreman za put (prvi od tri ), samo da se opere i podmaže ... Dva japanska lenjivca tek čeka veći deo servisa sutra, nisu još ni ulje sebi promenili . Mrtav umoran, ali zadovoljan --> SITNO (008 + 4h ). PS: Od sto stvari, najviše me namučila promena baterija u XENI . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 19, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 8. 2012. at 22:04, severian je napisao: Svečano završen redovan (malo preuranjen) servis BMW-a, gume nameštene, stavljen KN filter za vazduh, nightbreaker sijalice, sređene sve sitnice, zategnuto sve, nakačena audio oprema, motor je spreman za put (prvi od tri ), samo da se opere i podmaže ... Dva japanska lenjivca tek čeka veći deo servisa sutra, nisu još ni ulje sebi promenili . Mrtav umoran, ali zadovoljan --> SITNO (008 + 4h ). PS: Od sto stvari, najviše me namučila promena baterija u XENI . to našim made in Nipon i nije nužno, netreba ih niti oprati kamoli KN. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 20, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ovo se verovatno , jos uvek nije desilo nikom do mene, nasadio motor na off-u i puko karter. Da sam imao tecni metal (onaj dvokomponentni), sanirao bih stetu na licu mesta ...ovako . Ne zelim da baksuziram, cisto da naglasim, nije lose imati ga. Srecno sa pripremom . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 20, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, hvala na dobronamernim savetima . Sedim i prevodim neke recenice koje bi mogle da nam zatrebaju na ovom putovanju i tek sada mi nista nije jasno... Jermenski: Ես Դրագան. Մենք գտնվում է 80 կմ հեռավորության վրա գտնվող . Որտեղ է ռեստորանը, որտեղ մենք որակի եւ համեղ ճաշի. Gruzijski: მე ვარ . ჩვენ მდებარეობს კილომეტრის დაშორებით . სად არის რესტორანი ხარისხისა და გემრიელი სადილად? Lako je njima kad imaju 5 slova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Avgust 20, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je naglasak verovatno na zadnjem slogu... blj. Upoznajte Jermenski da bi ste ga više voleli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 20, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ništa...ti Mimi pričaj na srpskom, sigurno će ga pre razumeti , nego tvoj jermenski i gruzijski.... i ne zaboravi da mlataraš rukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4187 Napisano Avgust 21, 2012 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad ti upadne šraf NEGDE u motor Ja se smejem a Saša šizi. Posle pola sata mi je postalo dosadno pa sam otišao, ali mislim da ga je našao eventualno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj je i ovako bio potpuno nepotreban... Pratim ovu temu od kako mi je pokazana. Cutim, gledam, grickam nokte i duboko zalim sto nije drugacije pa da i ja krenem sa vama. Ipak, posto poznajem licno sve ucesnike avanture, ne sumnjam da cete se i bez mene odlicno snaci, sjajno provesti i vratiti kuci bez ikakvih problema, bogatiji za jedno veliko iskustvo (Mimi kakav je, on bi mene bacio medvedu dok vi bezite na drugu stranu , jureci Severijana mecka bi zalutala, on bolje poznaje put , Sasa bi napio mecku , a Skittes bi ceo karambol slikao sa vrha jelke i smejao se ). Nazalost, nisam u Beogradu da vas ispratim, ali jedva cekam da vas docekam, jer ne sumnjam da cete biti puni utisaka. Dotle, ne samo ja, nego svi mi cemo biti u mislima uz vas! Drugari moji, neka vam je svima srecan put, vozite pazljivo, i vidimo se za mesec dana! :zdravo: :zdravo: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Večerašnje druženje i ispraćaj naših putnika je bio lepo organizovan kao i sve do sada. Malo smo se podsetili na sve pripreme,malo se slikali,malo nazdravili i popili...... Poželeli im srećan put uz obećanje da ih čekamo sa putešestvija na istom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 23, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 23, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Posle sinoćnog druženja, kada sam se i lično uverio u vaš entuzijazam,energiju, pripremljenost koja prerasta u profesionalizam ... dajem sebi slobodu da izjavim, da će ovo biti jedan malo jači izlet za vašu ekipu. Svaka čast, celoj ekipi "Hit the Road" i profesionalnoj podršci. Moram da napomenem, da sinoć nisam mogao da ne primetim bezrezervnu podršku od strane Vaših divnih porodica, koje takodje daju sve od sebe da ovo prođe onako kako svi želimo, sve pohvale i za njih. Šta reći, sem još jednom...svaka čast drugari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...