Cedo11 2460 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Danima vas vec citam HRT samo se nisam odlucio jel ste 1 ili 2 . Odlican predlog od gosn. Lada, napravite semu kako da slikate. Mene apsili u Egiptu na asuanskoj brani, bio sam cak u pritvoru ispitivan 15min. Nista nisam priznao al mi je svaka druga rec bila Tito i Jugoslavija sto je na kraju i doprinelo da me puste. Skittles@ uvalise ti najgori moguci posao. Ceo dan slikas, nocu sredjujes slike a ko za kurac nema te ni na jednoj! Dobro sad, ako će nekog da uhapse zbog fotografija, to će biti Skittles... Ovi ostali mogu da krenu svojim putem kako su zamislili.... Sve je to isplanirano pre puta... :D Srećno drugari, jedva čekam da avantura počne (mislim da je već počela). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 16, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, svaka cast! I mi ostali cemo isto ovako kad porastemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, svaka cast, kapa dole... zelim vam srecan put, dobro vreme i odlican provod... jos niste ni krenuli a vec ocekujem slike i utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 16, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zavidim vam, eh sto nisam i ja neke lude srece pa da imam para i vremena za takva planinarenja. Svaka cast i srecan put !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 17, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam prve izvestaje Inace zanimljivo je to kako se motoristi raduju i kad njihov kolega koga i ne poznaju krece na dalek put. Nema toga mnogo na svetu. Drzite se, navijamo za vas! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 17, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh poruku Mimija. Ljudi srecno i sve najbolje vam zelim :takoje: :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 17, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme traju! Kao i za svaku drugu fizičku aktivnost i za vožnju motora potreban je aktivan trening. Od početka sezone HtR ekipa ima redovan plan trening vožnji (vožnje pojačane kilometraže u raznolikim i specifičnim vremenskim uslovima). Krajem juna vozili smo kanjon reke Uvac, Pešter i Kopaonik, a prvi julska vožnja bila je na Staru Planinu (Babin Zub). Pogledajte fotke (skarabudženo na brzaka ): PS: galerija u boljem kvalitetu na http://www.hittheroad.rs/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jul 17, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan A mene nigde nema... Uh...baš mi nedostaju pripreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jul 19, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan sastanak u bazi. Pripreme na "suvoj" podlozi. Radna atmosfera...planiranje po danima...do polaska... Mimi demonstrira odbranu od medveda.(sivog,mrkog ili polarnog) "Slušaj,bitno je da ga ne maziš,nego iz sve snage." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 19, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali, najsmešnije je što se Sale UOPŠTE ne zeza - Mimi je toliko proučio ponašanje medveda (oko 10 dana kampovanja spavamo u najgušćem habitatu medveda na severnoj polulopti ), da samo još čekam kada će da nas pošalje u zoološki vrt na kampovanje... Ono kao da se priviknemo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 19, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Super slike, bas uzivate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 19, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hocete pisati i kaciti slike tokom puta (kao sto putnik radi na motori.hr) pa onda na kraju kompletan putopis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 19, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocete pisati i kaciti slike tokom puta (kao sto putnik radi na motori.hr) pa onda na kraju kompletan putopis? Da, tako nekako je zamišljeno... Javljaćemo se kada god budemo imali prilike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jul 19, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...i više od toga... Putopis... Pogledajte na sajtu ko su nam partneri,pa prosudite sami kako ćemo prikazati celokupnu avanturu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja, hocu ja, hocu ja Nisam nesto aktivan u poslednje vreme, ali svaka vam cast momci, ako treba neka pomoc ne ustrucavajte se da pitate, ima nas sigurno dosta koji bi da pomognu. I sto bas septembar da izaberete za polazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jul 20, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Što da ne ideš možda na neku svadbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jooooooook, odakle ti ta dezinformacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jul 24, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za kampovanje...a ja mislio da ćemo biti u hotelu svo vreme... Nestabilne ove ležaljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 24, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova poslednja fotka je detaljisanje oko rute... i organizacije... i viza... i para ... i svega redom... Uh, samo da se krene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 24, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sale mi opet dodao stomak u fotoshopu . E zato cu da mu izbusim sator i pocepam mrezu za komarce ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 24, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, drugari: Da li neko ima neki dobar savet/predlog za jeftin smeštaj u Istambulu, a da bude u starom centru (u pešačkoj blizini Aja Sofije i Plave džamije)? Muzička želja je da ima i parking za motore . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jul 25, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko godina sam bio u ovom hotelu: https://maps.google.rs/maps?ie=UTF8&cid=8545047583709115269&q=Hotel+Grand+Zentrum&iwloc=A&gl=RS&hl=sr Nabasao sam na njega tražeći gde da prenoćim u Istanbulu. Lokacija je odlična, a smeštaj prilagođen bajkerskoj prefinjenosti. To znači da može da se prenoći u čistom ali neuglednom, a uzimajući u obzir lokaciju i cenu, mogu da kažem da sam bio zadovoljan. A cena je bila, čini mi se, oko 35 EUR. Otkad ste otvorili temu sve hoću da napišem nešto, ali nešto onako dirljivo i sa težinom. Ali nikako da mi naleti trenutak inspiracije, ili višak vremena da se raspišem. U svakom slučaju, znate da sam uz vas, da vas pratim i podržavam. Takođe znate da možete da računate na mene ukoliko mogu da pomognem nečim što je u mojoj moći. A ja se sve nadam da će mi se ukazati mogućnost da budem deo neke od preostalih ekspedicija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mavi Guest House - 10 evra u cetvorokrevetnim sobama, 7 evra na krovu (ako je lepo vreme, bolje je na krovu) takodje golemi minus za ispaljivanje od pretproshli vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 25, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mavi Guest House - 10 evra u cetvorokrevetnim sobama, 7 evra na krovu (ako je lepo vreme, bolje je na krovu) takodje golemi minus za ispaljivanje od pretproshli vikend Hvala na sugestiji. Za minus smo krivi! Veliko izvinjenje. Problem je bio što od Boljevca ka Knjaževcu nismo išli na Zaječar (naravno), a nismo ni preko Dobrog polja (to je već mala avantura, ali asfalt), nego nekim relativno zajebanim off-road putićima preko Baćevice (brda, kamenjar...). Tek vreme iscurelo, pa dok smo se popeli na Staru planinu (sreli i fibru usput ), pa sišli bez žurbe (dole bilo 41.5C, a gore 25 ) , pa starim putem na Svrljig - mrak nas uhvatio ispred Svrljiga i svraćanje u Niš smo sveli na OMV pumpu. Znam, mogli smo da se javimo - bigaje... Krivi jesmo i to ćemo prvom prilikom isprati u pivu!!! Još jednom - tnx za input, to ja baš ono što nam treba (spavanje za ispod 50eur za 4 čoveka ). Lokacija savršena! Proveravam raspoloživost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17651 Napisano Jul 25, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...Takođe znate da možete da računate na mene ukoliko mogu da pomognem nečim što je u mojoj moći. A ja se sve nadam da će mi se ukazati mogućnost da budem deo neke od preostalih ekspedicija. Navrati do nas u Bazu. Stigla BMW dijagonstika, da vidiš što je zanimljiva igračka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...