plink 0 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokvario mi se kompjuter na gsxr-u, 88 god. 750 cc. Majstor mi kaze da je crkao neki tiristor, ali on ne zna gde da ga nadje. Nudi mi da mi nabavi ceo kompjuter ali mnogo skupo. Zna li neko ko se bavi elektronikom i da ima tih delova (tiristora, tranzistora), ili ako neko ima ceo kompjuter ali po razumnoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan to je batice ignitor,spremi od 80-100 jevreja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan obzirom da majstor ne zna da nadje gde je "taj" crknuti deo on je ofrlje reko da je komp crko i da treba nov a to je skupo , samo da bi te otkacio ... nego ti lepo motor kod Bokilica da ti napravi to da se vozis ... ili bar opisi ovde kvar da vidimo o cemu se radi ( ne ja da vidim nego ovi sto se razumeju u te japaneze) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...