sergio 2328 Napisano Jul 8, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga iz naslova. Stara oko 2 i po godine, predjoh sa njom oko 4.000km Uvek nosena sa podkapom. Velicina: L Kaciga nema fizickih ostecenja, ali je vizir prilicno izgreban i to sa unutrasnje strane. Izgleda da ga nisam lepo vratio na kacigu posle pranja i u toku voznje je pao i na neki misteriozan nacin se ogulio sa unutrasnje strane. Moze da se vozi sa njim, te ogrebotine ne uticu na preglednost, ali ne znam kakva je situacija nocu (zbog 'razlivanja' svetla.) Vizir ima i pin-lock. Unutrasnjost kacige se vadi i moze da se pere... Uz kacigu idu vrecica za kacigu i 'breath guard', tj. stitnik daha (sprecava magljenje) Taj breath guard se kaci na 3 tacke, srednja ima naprsnuce, ali to ne utice na funkcionalnost i ovaj stitnik se kaci normalno. Opis sa SHARP-ovog site-a: Evo i slika: Cena: 50€ (samo gotovina, zamene me ne interesuju) *Moguca dostava na podrucju Beograda Kontakt telefon: 064/190 37 12 E-mail: sergio3d@gmail.com sergio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 9, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 40€ Obradujte sebe ili suvozaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 10, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne slike sa neta, jer moje fotografske sposobnosti nisu toliko dobre da lepo docaram izgled ove kacige cena 40€ *na podrucju Beograda donosim na kucnu adresu U ostale gradove saljem brzom postom posle uplate na racun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 12, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ode kaciga u Pirot, za 30e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...