mile fazer 4463 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dali itko ima pojma gdje se može nabaviti tj. kupiti tvornicki set za podici volan ( naked stil ) tu dolazi trokut vilice, nosaci volana, volan, produžene sajle od kvacila i gasa, crijeva za kocnicu i još ponešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jul 8, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je verujem samo jedna od firmi koja pravi ovakve zezalice. http://www.lsl-motorradtechnik.de/php/index.php?l=en#kategorieinhalt.php?ID=4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Igore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da LSL ima najbolji set za konverziju, Ameri lude za tim. Zove se superbike conversion kit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ta prica sa promenom "volana" je meni skroz zanimljiva. nekim motorima to bas cucne(sv1000s, vfr), a nekima je, bar po meni, estetski lose (r1)... pretpostavljam da treba voditi racuna da kit bude bas za taj i taj motor, zbog rezervoara,sajli i dr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 9, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan LSL potrazi na ebayu. Superbike conversion kit. Pa ce ti onda izaci i druge marke i "search termini". 10 klikova kasnije si expert za materiju i poznavalac trzista. Samo se pripremi za malo ljucu cijenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile imam vec neke cijene od nekih proizvođaca i dilera i razlike su i duple. najbolja ponuda je preko ebay USA ali nemam informacije otroškovima dostave i carine. sada sam u rasponu od 299 USA dolara pa do 500 eura. Mile ajde molim te ako si u prilici raspitaj se malo kod tebe u Holandiji ali bez obaveza da se mora. Maus mi je dao jedan link gdje je on to napravio ali i još puno drugih radova i došlo ga je oko 900 + eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 9, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ja to za sebe kad sam vozao 929. Bilo nesto oko 500 eurica bez sajli i kablova (LSL), ali sam ja kontao da ce nekako da se nabudzi original.... Prodadoh motor prije ostvarenja, ali vjerovatno ne moze. Mora i kociona crijeva duza. Koje je godiste taj tvoj samurai? Ima sajlu lijevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan moja kawa je 2004 kupljena 2005. znam da idu sajle od gasa, kvacila, opletena - armirana crijeva prednjih diskova, nosaci volana u setu a šipka volana je posebno po izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 9, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto posle 1 minut traganja. Ja moram isto po internetu da trazim. Ako nesto vidim, javljam. Ako ti nadjes nesto ovdje uskoro, ja sam u ZG za par nedelja, pa mogu da ti donesem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 9, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Charuga na svoju Kawu stavio povisen korman i komande. Kontaktiraj ga za vise informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6015 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 3009 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i pukoše mu u sred vožnje. Pazite dobro šta kupujete i stavljate!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 10, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, nisam znao za to... U svakom slucaju, od Charuge ce dobiti savet sta da ne stavlja na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto posle 1 minut traganja. Ja moram isto po internetu da trazim. Ako nesto vidim, javljam. Ako ti nadjes nesto ovdje uskoro, ja sam u ZG za par nedelja, pa mogu da ti donesem. Mile Hvala ti. Jeste i pukoše mu u sred vožnje. Pazite dobro šta kupujete i stavljate!!! da pukle su mu u vožnji ali on , kako sam ga shvatio, nije stavio homologirani kit nego neku drugu opciju . Vidis, nisam znao za to... U svakom slucaju, od Charuge ce dobiti savet sta da ne stavlja na motor. Sa charugom sam vec kontaktirao. a ovako je to sa homologiranim kitom rješio Maus. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/616-kako-izgledamo/page__st__1600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...