sale018 1 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera RX 200 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima Jel ima neko ovaj deo? To je onaj zatvarac koji ide na vrhu stapa debiljine 35mm. Evo kako izgleda stari koji mi je nazalost pukao usled vibracija ili cega vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj cekati da ti se neko javi, mislim da ce ti to svaki strugar znati napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jarane koji ti to motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale018 1 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera RX 200 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan Motor je gilera rx 200, mada mislim da to nije bitno, bitna je debljina stapa i korak navoja, moze i sa nekog drugog motora, ako neko ima neki kriv, naboran, puknut stap. Mada sam u resio problem za sada, nema da curi ulje, sve ok, samo cu videti kako ce se ponasati ovako bez granicnika ovog, da li ce se odsrafljivati u toku voznje, ali ne bi trebalo. Ali ako neko slucajno ima nesto sto bi odgovaralo neka pise pa cemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...