sergio 2328 Napisano Jul 10, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sergio odma zove "mamilicu li vam, ne mogu da spavam ni da ucim ko pre bre" i to.... Jel ti to nesto na moj racun?! :D Nemam ja problem sa ucenjem (jer ne ucim ) Ali zato me bude svakuuuu noc, pocinjem da mislim da to neko namerno radi... Ali neeeema problema, snasao sam se. Kupio sam ozbiljnu pracku i punu kesu kuglagera na buvljaku, pa neka turira na semaforu u 3 ujutro ko god zeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan šta znam , za mene iz budženog auspufa, izlazi muzika. nisam primetio da mi smeta...smetalo bi mi možda na mom motoru. nema ništa lepše, kada u tišini noći zavrišti neka zujalica ili još lepše kad odvrne gas neka v2 mašina, a tek jednocilindraš...dok ne tresu prozori i ne otpada malter, ništa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima iritantnih zvukovai, kič opreme i diodica, ubacio bi u zobs i kaznu za neukus. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ima iritantnih zvukovai, kič opreme i diodica, ubacio bi u zobs i kaznu za neukus. ne bas za neukus, ali kad je nesto nekulturno trebalo bi da se sankcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...