soony 217 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi uzeo bi lanac i lancanike u gevari pa mi treba na zajam alat za spajanje i rastavljanje lanaca, video sam da postoji i neka opcija spojnice sa osiguracem medjutim to u ovoj radnji nemaju a daleko mi da cekam dok dodje iz bec pa ako je neko voljan da mi pozajmi istu a iz beloga grada je bio bi jako zahvalan a posto niko nema vajde od toga otvorio bi se i za par pica ( pica kao napitak ... ) eto, hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ja ti imam tu spojnicu sa osiguračem, na jednom starom lancu koji sam dobio, a neću da ga stavljam jer nije ništa bolji nego moj, nepravilno je istegnut a uz to je i zaribao na nekoliko mjesta. Spojnica je za lanac 520 ne znam jel ti to odgovara, a što se stanja tiče sigurno može da ti završi posao dok ti stigne ta "iz Beč" Ja inače ne mrdam iz stana po ovim vrućinama, pa ako dođeš u Jerković spojnica je tvoja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti druze al ovo je lanac 525 , sad nisam siguran kako se razlikuje dal po duzini ili sirini al sigurno ne bi pasovalo ....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Jul 5, 2012 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Te spojnice treba da ima i u Agroopremi. Nisu ništa lošije od onih koje se prodaju kao "ultra-mega-superspecijalne". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 6, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Te spojnice treba da ima i u Agroopremi. Nisu ništa lošije od onih koje se prodaju kao "ultra-mega-superspecijalne". Eeee... bilo nekad. Ja tražio zimus da imam par kom. u rezervi u Labosu i cvrc! Nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U onoj na Donjogradskom bulevaru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...