SpaleKG 298 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam da kupim Quad, prednost duzi modeli kako bih mogao dete da vozikam. Ne interesuju me Kineski (osim mozda CF moto 500) i quad-ovi koji ne mogu da se registruju. Potreban mi je quad dovoljne snage da moze bez muke da nosi dve osobe. Bilo bi lepo da udjem u cenu do 4000 Eura ali za nesto sto vredi vise, spreman sam i da platim vise. Kontakt ovde, PP, ili na 065/301-2900 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 5, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan preporucio bih ti da uzmes vec registrovan jer svi ti veci kvadovi ne mogu da se registruju po novom zakonu...(preko 15kw) a pre su nekako bili registrovani kao radne masine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, imao sam LTZ 400, sve sam to prosao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan sve znas...ja bas zbog toga prelazim na motor..5 godina sam pokusavao da ga registrujem i nista i pravo da ti kazem smucilo mi se...Srecna kupovina i preporucio bih Raptora 700r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mada tesko da ce da se ubode nesto regstrovano, vidim da ce biti kabriolet umesto quad-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude ponuda od sada kontakt samo na telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...