zaludan 11301 Napisano Avgust 31 4_tocka_i_karoserija, 2264 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Teško će Lando nadoknaditi ovo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12489 Napisano Avgust 31 Ne silazi, 1312 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Dve DNF trke u sezoni je baš teško nadoknaditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4836 Napisano Avgust 31 Svrati cesto, 3874 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u bodovima je 1 trka+sprint. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 800 Napisano Avgust 31 (promenjeno) Drug član, 2091 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, mick said: Kolege čisto da znate oko SBB-a... Isti problem sam imao...pozvao call centar gde su mi istu glupost rekli kao mogu samo da pređem na novi ugovor od 2 godine ako želim ''nove kanale'' koje su oni praktično veštački napravili izuzimanjem određenog programa sa već postojećih kanala i ubacivanjem na ''nove''. Obzirom da ja imam Premijum nalog koji je po ceni identičan sa ''novim''...tražio sam da me neko iz backend servisa SBB-a kontaktira (obično je to služba za raskid ugovora). Kad su me pozvali...odmah je priča promenjena jer sam im rekao da imam cenovno isti paket i da nema nikakvog razloga da ne dobijem taj njihov ''novi'' paket. Nakon prijatnog razgovora...uključen je taj novi paket bez novog ugovora i sve ok. Naravno sa SBB-om se ne nastavlja ugovorna obaveza...čekam da istekne ova pa će biti neko drugi. Tako da...ako imate Premijum nalog možete preći na taj novi. Samo zaobiđite te prve šošone na call centru... A ko želi da raskine ugovor...neka požuri pošto postoji određen vremenski rok za to. Isto sam prosao kolega samo sto sam se ja raspravljao za kvalitet interneta usput i objasnjavao da samo kad jeUDP konekcija u pitanju net puca ... ali jbg sa druge strane je odgovor bio da restartujem modem.... dobio tv ali ozbiljno razmisljam o drugom provideru Promenio Avgust 31 član Milky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4440 Napisano Avgust 31 Drug član, 2827 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Milky je napisao: Isto sam prosao kolega samo sto sam se ja raspravljao za kvalitet interneta usput i objasnjavao da samo kad jeUDP konekcija u pitanju net puca ... ali jbg sa druge strane je odgovor bio da restartujem modem.... dobio tv ali ozbiljno razmisljam o drugom provideru Off-ujemo temu ali...jeste SBB usluga od kad ih je telekom kupio je izrazito opala...stabilnost interneta je sad na nivou od pre 10 godina. Mreža non stop puca i apsolutno ih zabole... Na žalost monopol je napravljen, niko im se ne suprotstavlja i sad mogu kako hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 426 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 168 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, vasa.93 je napisao: Ja lično razmišljam o Starlinku… Kupiće Lučić sledeće godine i Starlink na kredit, samo da se ne bi gledale nepoželjne tv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11301 Napisano Septembar 2 4_tocka_i_karoserija, 2264 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 8. 2025. at 17:09, Fredi je napisao: Razlika u bodovima je 1 trka+sprint. Sad sam nešto računao... Do kraja imamo 9 trka i 3 sprinta. Landu je potrebno da pobedi 7 trka, bude drugi na dve, da pobedi jedan sprint, i bude drugi na dva. To je maksimum koji mu treba, i ako bi nekim čudom to ostvario, bio bi šampion bez obzira šta Oskar uradi. Pod uslovom da Oskar svaki put bude drugi, i pobedi te dve trke i dva sprinta, bili bi izjednačeni po broju bodova, ali bi Lando imao više pobeda, pa bi bio šampion. Naravno, svako buduće ispadanje bilo kojeg od njih dvojice dramatično menja stvari. Ima još dosta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6841 Napisano Septembar 3 Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Priče da će da vrate V8 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12489 Napisano Septembar 3 Ne silazi, 1312 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Previše mi to ambiciozno deluje. '26 novi agregati a oni bi '29 ili '31 da sve to batale i vrate v8. Šta god da bude vremena agregata bez struje i milion gluposti okolo se više neće vratiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6841 Napisano Septembar 3 Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Није то ништа ново али ето. Од следеће године се уводе ти нови мотори и план је да буду у употреби до 2030. На састанку тимова у фебруару било је приче шта даље и као опција су спомињали V10 од којих се одустало јер су трошкови превелики. Е сад , председник ФИА Мухамед Бен Сулајем види V8 као добро решење и то већ од 2029 јер наводно већина произвођача већ има такве моторе у својој понуди а и ови електро и мали турбо моторчићи су свима почели да се пењу на Q ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11301 Napisano Septembar 5 4_tocka_i_karoserija, 2264 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Retko iskren odgovor na pitanje u F1 https://vm.tiktok.com/ZMArhqFfs/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4836 Napisano Septembar 7 Svrati cesto, 3874 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Noris ce biti jako ljut. Sta je sledece.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6841 Napisano Septembar 11 Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Одгледао трку на Арени Премијум 2 , позиција 112 , 09. 09 - уторак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6841 Napisano Septembar 21 Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11301 Napisano Octobar 8 4_tocka_i_karoserija, 2264 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Iako se svašta zagovnalo ovih mesec dana što nisam bio tu, niko ništa ne piše? Izgubili interes? Elem, još 6 trka i 5 sprintova. Poena na raspologanju "koliko hoćeš", razlika između prve dvojice baš mala, a ni treći nije daleko. Kakve su vam prognoze? Ja, potpuno subjektivno tipujem na Landa BTW, kako gledate trke? Ja nemam jbn Arenu adrenalin, i ne dam klošarima dodatne pare, pa gledam preko nekog streaminga, a za poslednje 4 trke cu i F1 TV da platim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6841 Napisano Octobar 8 (promenjeno) Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, zaludan je napisao: Iako se svašta zagovnalo ovih mesec dana što nisam bio tu, niko ništa ne piše? Нико не ј..е сиротињу ! Ови што могу да гледају не коментаришу, ништа не објављују , не преносе утиске ... У процесу сам раскида дугогодишњег уговора "повлашћеног купца" са СББом и из ината прелазим у А1 ( са клаузулом емитовања трка све док се вози на фосилна горива ) У Ф1 напето као у фарбици трегера . Promenio Octobar 8 član Jašim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11301 Napisano Octobar 8 4_tocka_i_karoserija, 2264 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Jašim je napisao: У процесу сам раскида дугогодишњег уговора "повлашћеног купца" са СББом и из ината прелазим у А1 ( са клаузулом емитовања трка све док се вози на фосилна горива ) Kod mene nema mogućnosti za A1. Samo SBB/Yettel koaksom, i MTS preko telefona, a vrlo rado bih otkačio SBB. Svakako mi je istekla ugovorna obaveza, ne nameravam da potpisujem novu pod sadašnjim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6841 Napisano Octobar 8 (promenjeno) Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, zaludan je napisao: Kod mene nema mogućnosti za A1. Samo SBB/Yettel koaksom, i MTS preko telefona, a vrlo rado bih otkačio SBB. Svakako mi je istekla ugovorna obaveza, ne nameravam da potpisujem novu pod sadašnjim uslovima. Штета што си ограничен са избором. Немам намеру под било којим условима. Да су сви канали откључани, све бесплатно и да ме сви "менагери" пољубе у дупе . Завршили смо док се коренито , структурално не промене, покају , извине Спреман сам и да пређем на антену и оне основне промене или чак да се решим ТВа. ( пар антена сам већ купио да пробам ) Жао ми што нисам испратио ниже категорије формуле и то СББу нећу опростити. Promenio Octobar 8 član Jašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 146 Napisano Octobar 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ćale je na SBBu vec deceniju i isticao mu je ugovor tokom meseca, a jedina dve stvari koja gleda su N1 i trke. Nakon prelaska na Adrenalin to nije imao u ponudi, pa sam se ja bacio na istrazivanje kako da mu se uvede taj kanal a da ne placam 5k dinara samo zbog jednog kanala. SBB me zvao, ponudio neku glupost, odbio sam ih i trazio dalje. Javili se posle dve nedelje sa "korektnijom" ponudom. Prelazak na taj premium paket uz godinu dana upola cene, znaci 2500 din, a posle godinu dana puna cena. To mi se na kraju najvise finansijski isplatilo. Ali ono sto sam hteo da mu uplatim je A1 kucni internet, sad su uveli da imas neograniceno interneta, a on posto nije zahtevan korisnik brzina od max 50mb mu je vise nego dovoljna i Arena paket. Ali eto odlozili smo razmisljanje o tome na dve godine Promenio Octobar 8 član pajche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6841 Napisano Octobar 8 Pana, 684 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, pajche je napisao: Prelazak na taj premium paket uz godinu dana upola cene, znaci 2500 din, a posle godinu dana puna cena. To mi se na kraju najvise finansijski isplatilo. Bravo za tvog oca. Što se tebe tiče, matematiku ko ti je predavao, odma da izvrši harakiri. 12 X2.500 + 12x5.000 = 90.000 Kod A1 je 6 meseci besplatno i 18 x 3.500 = 63.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 146 Napisano Octobar 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Sa finansijske strane sam uporedjivao Yettel za koji ima mogucnost i SBB. A1 o kome ja pricam je kucni internet, a ne optika, znaci nije taj o kome ti pricas, vec sim kartica u ruteru u hvata 4g mrezu. Nema smart TV, znaci moram da uzimam neki od onih boxova da moze da mu se instalira neka aplikacija. I onda platim Arena cloud sto je isto oko 1500 dinara, i dosli smo na 3000 a i dalje nema N1, a internet je spor. Tako da sve ima svojih ogranicenja Promenio Octobar 9 član pajche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 146 Napisano Octobar 9 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li cemo ga videti u F1 u narednih par godina? Ko zna, sve je moguce. Hajde da sacekamo sledecu godinu i vidimo kako se snalazi u jednosedima. Najmlađi WRC šampion se povlači – želi u Formulu 1! - Sportklub SPORTKLUB.N1INFO.RS Dvostruki svetski šampion u reliju Kale Rovanpera objavio je povlačenje i najavio da će se od sledeće godine takmičiti u jednosedima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11301 Napisano pre 10 sati 4_tocka_i_karoserija, 2264 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u prilici da testiram (biću u kolima), ali malopre naiđoh na link na kojem se navodno sve strimuje live, pa eto... https://tvset.me/formula1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 456 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj radi https://wearechecking.wtf/streams-pages/motorsports Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...