Interceptor BP 10544 Napisano Četvrtak u 16:01 Drug član, 1084 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam EON od drugara i nije radio na MTS mreži. U stvari nisu radili kanali koji nema na MTS mreži pa tako N1 i Nova S nisu radili i SK nije radio. Sad imam Hallsys net pa možda bude radilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 38 Napisano Četvrtak u 18:49 U prolazu, 44 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene Eon preko PC-a radi N1 Nova S SK sve bez problema, net je supernova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4487 Napisano juče u 10:38 Svrati cesto, 3589 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan F1 75 Live explained: Date, cars, liveries, celebrity performers WWW.CRASH.NET London will host a joint-season launch event featuring all 10 F1 teams and the 20 drivers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 499 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li jos neko gleda ovo... tacno me sramota sporta. k'o neki izbor za miss, samo gore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8496 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao ja,meni simpatično....vašar ko vašar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1654 Napisano pre 15 sati Drug član, 1030 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao. Naduvenko Max i drago mi sto nije rec rekao, Hamilton bi lepse reci izabrao za neku 16 tu gospodjicu, jedino su Noris i Lekler bili vidno raspolozeni. Ovo sve ostalo... Pa nekako iz godine u godinu se udaljavam od formule. Postala je smor za gledati. Mozda prosla sezona je bila zanimljivija. Opet moto gp je vise zabavniji. Stvar ukusa. Al eto rekoh javno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...