ValePA 22 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da takmičenje u formuli 1 nije više kao nekad. Svesni su i organizatori i učesnici. Dok mi gledamo jednu predstavu, oni organizuju drugu predstavu. Cilj im je samo da povećaju profit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano April 2, 2019 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni fudbal. Ni košarka. Pa nikom ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano April 2, 2019 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta znam,ne bih se bas slozio sa tobom...fudbal i kosarka i dalje znaju da budu itekako zanimljivi...u F1,toga trenutno nema! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Znaju da budu, ali definitivno se zbog profita i ulaska američkog kapitala u te sportove sve srozalo..Međunarodna timska takmičenja nezadrživo srljaju u lige odabranih (čitaj bogatih) kao NBA..Međunarodna prvenstva reprezentacija su toliko proširila broj učesnika (čitaj marketing teritorija) da to značajno utiče na kvalitet. Kome nije jasno i ko se ne bavi tim sportovima, biće zanimljivo, nek istraži malo prvenstvo u Kataru koje treba biti 2022e kako je dobijeno. Srdačna preporuka nek pogledaju ODLIČAN Insajderov serijal - Svetsko prvenstvo u prevari. p.s. Malo o F1 Ova poslednja trka i nije bila loša. Navijač sam Ferarija, ali mi se stegne srce kad vidim na šta je spao Meklaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano April 2, 2019 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put mi je F1 bio zanimljiv kad sam kao klinac gledao Sumahera i Hakinena. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Motorcyclist said: Poslednji put mi je F1 bio zanimljiv kad sam kao klinac gledao Sumahera i Hakinena. Bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A dobro,verovatno baš i niste neki ljubitelji F1 pa je tako.Inače bila dobra trka,Fetel ponovo puca pod pritiskom a Hamilton konstantan i kompletan vozač i kad nije konkurentan za pobedu čeka da iskoristi svaku priliku.Tragedija za Leklerka,mali stvarno zaslužio pobedu ali šta je tu je.Još dva vozača treba pomenuti L.Noris koji izvuko maksimum iz tog McLarena i naravno Kimi koji sad vozi bez pritiska i instrukcija iz boksa i izvlači čudo iz te Alfe. Što se same F1 tiče pa to je i bilo za očekivati kad su ameri preuzeli.Ani su majstori da od svake gluposti naprave šou pa tako i od F1 i ne interesuje ih kako to utiče na sport bitno da se prodaje a kad prestane povući će se i uložiti u nešto drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Interceptor BP je napisao: Kimi koji sad vozi bez pritiska i instrukcija iz boksa i izvlači čudo iz te Alfe. Hah tu od Alfe ima samo reklamni znak na bolidu..Šasija Zauber, mašina Ferari..Ali dobar marketinški potez Alfe, a i lijepa formula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trka je bila odlična! Pratim F1 koliko i MotoGP i još mnogo štošta i sve se menja. Tehnologija i napredak je neumitan a sad, dosadno ili ne, stvar je afiniteta. Meni je najdosadniji Nascar ili V8 šampionat u Australiji ali nije to sada ni bitno. Elem,@Interceptor BP je lepo rekao kako jeste. Ja jedva čekam evropske trke, zanimljivije su kao i MotoGP. Osim Velike nagrade Mađarske. E tu uvek zadremam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, SlobodanR1 said: Hah tu od Alfe ima samo reklamni znak na bolidu..Šasija Zauber, mašina Ferari..Ali dobar marketinški potez Alfe, a i lijepa formula Pa dobro bar nešto,a i nova Giulia i Stelvio QV imaju srce koje vuče korene iz Ferarija.Ali bar nisu sami na gridu sa tako "konfuznim" nazivom,recimo Aston Martin-Red Bull-Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 2, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo omogucili su vozic i preticanja bar na malo, ako bi utrnuli drs i poradili na manje aerodinamike moze to opet biti zanimljivo posto ove mlade generacije koje dolaze zele da se trkaju , a neki poseduju izuzetnu vestinu. Moramo da shvatimo da je vreme v10 proslost i da Senna , Mansell i ekipa kasnije vise ne voze i da je ta era proslost. Ja kao ljubitelj auto moto sporta priznajem da je dosadnije ali cekajte za MSC i Hakkinen ere imaliste koliko vozaca sposobnih da pobede ??? Takodje smatram da australiski V8 uopste nije dosadan ali je to stvar ukusa I u MGP imamo situaciju kao iz perioda Doohana ... samo je sad MM u pitanju. Uvek postoji onaj ko dominira ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 2, 2019 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Gume su jedan od vecih problema moderne F1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ValePA 22 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nešto plate za ovu sezonu vozača u F1. Nisam siguran da je Hamilton toliko bolji vozač od Botasa. Čak mislim da nije Botasa da zadržava Ferštapena i Fetela ne bi Hamilton ostvario takve rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje Hamilton rezance i prsutu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13618 Napisano April 14, 2019 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ValePA je napisao: Gledam nešto plate za ovu sezonu vozača u F1. Nisam siguran da je Hamilton toliko bolji vozač od Botasa. Čak mislim da nije Botasa da zadržava Ferštapena i Fetela ne bi Hamilton ostvario takve rezultate. Ako mislis da na platu utice samo voznja gresis. Kada budes video kao danas Kineskinje koje nose broj 77 i pisu Botas ozeni me i njemu ce plata da raste. Kada Finska bude imala vise stanovnika i bude ekonomski mocnija od UK i tada ce da raste. Kada sedista timova budu u Helsinkiju a ne u Londonu i onda. Nije ni Bekam bio bolji fudbaler od nekog lupicu Solskera ali jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 14, 2019 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Botas sigurno zivi u ekonmski mocnijem delu Finske u odnosu na Raikonena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jan_Makan 7 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Raikonen je jedno vreme bio najplaceniji vozač f1 a Botas to nece biti nikad.Sent from my LG-D855 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13618 Napisano April 14, 2019 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Fredi je napisao: Botas sigurno zivi u ekonmski mocnijem delu Finske u odnosu na Raikonena. Nisam siguran sta si zeleo da kazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 14, 2019 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Da na platu ne utice zemlja porekla/rodjenja. U F1 auto je uvek imao ogroman uticaj na rezultate, 60-70 % sada i preko 80%. Zbog ovakvih guma i pravila od 3 motora po sezoni vozaci ne mogu da voze na limitu a samo voznja na limitu odvaja velike sampione od osrednjih. Voznja po kisi daje donekle realniju sliku a onako na prvu Hamilton je pobedio na 10-12 kisnih trka od 2007, svi ostali zajedno tesko da imaju toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13618 Napisano April 14, 2019 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me razumeo, UK ima 66 milona stanovnika i toliko potencijalnih navijaca i kupaca rekvizita sa brojem 44 a Finska 5,5 miliona. Hamilton ima harizmu Botas ne. Potencijalnih sponzora iz UK ima daleko vise nego iz Finske. Veruj mi da sve to utice na platu odnosno plata se posmatra kao investicija koja treba da se visestruko vrati. Kimi ima harizmu ali je pred penzijom i samo zbog harizme i navijaca je uopste u prilici da vozi i to ne za male pare. Rezultati mu to nisu omogucili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 14, 2019 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Da, sad razumem ali i dalje mislim da se preteruje oko tih kacketa, ako je, kako se kaze stanovnik Monaka, bolji ima ce vecu platu od kineza ili indijca. Kojih bese ima vise? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 14, 2019 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nikakvog preterivanja već samo tržište-mogući (uvek dobro proračunato) prihodi ili zarada sve to diktira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13618 Napisano April 14, 2019 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Fredi je napisao: Da, sad razumem ali i dalje mislim da se preteruje oko tih kacketa, ako je, kako se kaze stanovnik Monaka, bolji ima ce vecu platu od kineza ili indijca. Kojih bese ima vise? Nisam u tom kontekstu pisao, sustina je ne toliko u kacketima (oni su bitni za Aziju zato se traze sportisti sa harizmom za njihove standarde) prava sustina je u bankama, firmama i ostalim potencijalnim sponzorima koji daju pare da bi izmedju ostalog slusali God save the Queen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano April 15, 2019 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan britanski bizgov ima platežnu moć kao 20 Indijskih bizgova. Plus je H. popularan i u Indiji i Kini.... kačketi su jeino merilo vrednosti (finansijskoj) vozača za tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 17, 2019 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako izuzmemo Hamlitonovo baljezgarenje van staze ko zaista prati open wheels trke moze da zakljuci da je LH malo iznad ostalih. U gp 2 je pravio cuda gde je ipak mnogo teze nego u dobrom timu u F1 . Da zanemarimo stil voznje koji kopira od svog idola i posvecen je tome da bude kao on. Jako malo vozaca koristi push & pull tehniku zaokreta volanom (upravljacem ) i nacin gledanja ulaska u krivine dosta podseca na njegovog (mog) idola. LH ima ono nesto da udje u duel i kad zna da nemoze on ce pokusati . To isto je imao i Alonso i ima Max .. ove ostale ne racunam oni vrte krugove. Nazalost era '80 i '90 je prosla.. uzivajmo dok jos nisu pocele elektricne kosilice da vrte krugove na SPA , Monzi itd.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...