Cunjalo 1 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče članovi,opet ja,sa u neku ruku glupim pitanjem,vraćam se po savet iskusnih bajkera! Da se ne raspišem,imam par prostih pitanja. -Koji su uslovi za polaganje A1 kategorije i koliko to košta? -Koji motor od 50cc kupiti za početnika (nemojte samo o BT-u da mi pričate ) -Koliko košta prenos stranca na nas? Eh,da,kakvi su motori Derbi senda i Aprilia RX50? Eto,valjda ste razumeli,pa mi opširnije odgovorite.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 2, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja pitanje za tebe.... Kakve veze to sVe ima sa endurom? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Cunjalo, ja sam ti već odgovorio na ova pitanja, u drugoj temi. Nemoj da pokrećeš bezveze teme i time puniš forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Odgovori: 1. Punih 16 godina, cena oko 10000 dinara (zavisi od časova, lekarski je oko 2000-3000 dinara), + 3500 za pismeni ispit (test), +3500 za polaganje vožnje, +1000 da ti daju papir da si položio, +2000 za vađenje dozvole. (Ovako je bilo kad sam ja polagao) Svaki put kad padnješ na nekom od 2 ispita (testu ili vožnji) moraš ponovo da pljuneš 3500 dinara i da polažeš to ponovo. 2.Zavisi šta voliš, -Enduro(Kroserice i to) -Racing(Sport-npr Arpilia RS 50(pogledaj slike na guglu)) -Skuter -Moped(Apn) Takođe sve zavisi i od toga koliko love imaš, za 500 evra možeš da uzmeš dobrog BT-a, ili lošu Apriliju... 3.Čitaj malo sam http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/15786-uvoz-motora-carina-itd/ 4. Ta dva motora su slični, oba imaju dosta snage(sa obzirom na kubikažu), ali sva ta snaga se može odraziti na potrošnju, kao i na radni vek mašina. Oba su kvalitetni, sa dobrom suspenzijom(vešanjem), snažni, vodenjaci (vodeno hlađenje), itd, itd..... (o ovom nek ti tupi neko drugi ako hoće, u principu, ako su očuvani onda su dobri) Pozdrav, nadam se da sam bio jasan (po 2. put) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...