zlig0r 1998 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan 1. Kozni Held Beer Holder za vasheg ljubimca Ride to live - live to ride cena 5e 2. Leather Chaps kozne, sa shnjiranjem sa strane maneken sa slike je 187cm visok i 95kg tezak cena 40e 3. Niklovani nosach Highway Hawk za sissy bar ne znam od kog je motora cena 10e Naredne 4 stvari su sve bile fabrichki na Yamaha V-Star 650 uvezenom iz Amerike. 4. Niklovani retrovizori. Na jednom fali plastichni poklopchicj iznad shrafa cena 20e 5. Niklovani korman 25mm sa sitnicama cena 50e 6. Ruchice kochnica niklovane cena 10e 7. Auspusi niklovani, imaju ogreborine, vozeni 1400 milja, pa osetili malo asvalta shto se vidi na slikama cena: nemam predstavu, ali otvoren sam za svaki dogovor - tako da ponudite... od zamena mi ulogu igra iskljuchivo zenska janka sa protektorima, za moju lepshu polovinu. velichina L sve se nalazi u NS-u, moze lichno, moze slanje... privatne poruke na bjb, sms ili poziv na 063/71-73-162 Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...