don_dzoni 12 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu trazim zadnju felmu bez diska i zubcanika za R6 '08,a treba mi jos aluminijumski nosac maske i fara i jos neke sitnice...tako da ukoliko neko ima neka mi se javi putem pm ili ovdje....a i ljudi dobre volje ukoliko znate gdje mogu da nadjemm....pomagajteeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam felgu od 2003 modela ako ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
don_dzoni 12 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim da su isti tockovi na sve R6 modelee....saljem ti p.m.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...