Boriša 241 Napisano Jun 29, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem noseću ploču za kofer koja je bila na mom Atlanticu, čini mi se da je klasičan monolock sistem kačenja.....cena 1.000,00 dinara....ako nekom odgovara mogu da dostavim vikendom u bilo koje mesto na potezu od SM do NS- a ....ostala mesta može slanje kuririma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 23, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad imam dve monolock....dajem obe za jednu monokey Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi prodao,moze li jedna ploca da se pazari? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 25, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno...pusti adresu na pp i saljem sutra,samo kazi koju hoces..pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 5, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ploča iz prvog posta prodata....i dalje aktuelna eventualna zamena za monokey , dajte da rešimo moj kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 24, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Kupujem monokey ploču plaćam 15e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 25, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena konačno i monokey ploča, pozdrav svima ....može brisanje teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...