Endurac 963 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan br.45, Kupljene nove, imale malu fabricku gresku na jezicku *kriv sav*, usiveno odmah. Obucene par puta. @Impraperm" 30 jura. *probiker ista klasa 139 Eur, c.spirit oko 60 funti. Ne mogu da nadjem slidzu na netu pa stavljam gotovo identicnu od probiker. 063 7716 465 Bgd, Slavija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je kalup, vise vuce na 44 ili 46? Daj neku sliku, zainteresovan sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan poslao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e ..ebem ti,pa stalno visim ovde i opet promasim nesto povoljno puuu bem ti di gledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e ..ebem ti,pa stalno visim ovde i opet promasim nesto povoljno puuu bem ti di gledam Evo ostade mi jet kaciga za 15 jura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan e ..ebem ti,pa stalno visim ovde i opet promasim nesto povoljno puuu bem ti di gledam Evo ostade mi jet kaciga za 15 jura ajsss,koji ce mi kaciga imam dve, ocu cizmice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e ..ebem ti,pa stalno visim ovde i opet promasim nesto povoljno puuu bem ti di gledam Evo ostade mi jet kaciga za 15 jura ajsss,koji ce mi kaciga imam dve, ocu cizmice... video sam za 4000 dindzi nove streetfight u onoj carinskoj radnji butiku preko puta pravnog.....komision onaj stari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...