Djuntica 10 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan desio mi se problem,ni ja ne znam kako,ali kad sam pokusao da zavijem svecicu do kraja,osetim da je oblaznuo navoj..................... da pojasnim malo (da ne bih imao neke komentare tipa da sam lose poceo navoj) skinuo sam svecicu,sasvim normalno,da je ocistim jer je zamastila,zbog ulja koje je poceo da trosi nenormalno mnogo,zbog losih gumica ventila.....pa onako ociscenu krenem da vracam,ali nema kraja....... skinem opet i vidim opiljak aluminijuma na svecici i to,cudna li cuda,od navoja na glavi..... e sad,motor je marke Kawasaki z 500,vazdusar,pa me zanima da li neko zna sta da radim za prvo vreme,dok ne skupim para za dihtung i gumice i sve da odradim....... da li moze da se uradi nesto a da se glava ne skida??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 27, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si ali u Bgd u u Sarajevskoj ulici na početku sa desne strane imaš majstora koji ugrađuju heliko navoj bez skidanja glave i posao traje relativno kratko. Navoj drži bez problema jedino može da bude problem ako se deo navoja odlomio i upao u agregat jet bi mogao da zariba taj klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan iz beograda sam,ali mi je motor 120 km od beograda,ako imas neki broj da se informisem,bilo bi dobro... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 27, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Buca Djekic iz Sarajevske 011/2644-162 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Da stavis teflon traku? Ja sam isto uradio na tomosu T15, ali to je bio tomos i drzalo je kratko vreme davno bese, ili da uzmes onaj epoxi metal pa da stavis nekako fixiras do Beograda pa ovde menjaj glavu... Ne znam dal sam lupio ili nisam mozda pomogne Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav teflon, kupi metalnu vunu za poliranje ili pranje sudova, namotaj na svećicu u odgovarajućem smeru i zavrni, kao vodoinstalateri kudelju. To može da služi do sledećeg skidanja a nekad i više jer se metalna vlakna utisnu u aluminijum no sredi to kvalitetno čim pre da opet ne bi imao neprilike kad ti najmanje treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuntica 10 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 93 postova Motocikl: Kawasaki z500 Yamaha rd 350 lc Prijavi odgovor kao problematičan probao sam sa zicom aluminijumskom,za suove,dobro namotao......upalio je ali trokira jer izdise i nece moci tako,ali hvala u svakom slucaju....... morace da se skine glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma glava se caskom skine i resi,a mozes i na licu mesta da probas da narezes navoj reducir itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...