pasha 99 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da okaci GPS trek ovde na netu pa ako neko odluci da dodje da moze da prati trasu samostalno? Da imam tvoje godine i tvoj motor ne bi mi trebao nikakav trek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Još da nakalemim tih 30e (valjda može u dinkosima ) Nego, jel sad petak ili subota? I sam najbolje znam kakva su vremena (bez posla sam evo vec trecu godinu) i snalazim se kako znam i umem, ali i to je sve teze. Motiv za ovu voznju i pored svih s.anja je secanje na dobra druzenja od prosle godine. Jednostavno, da Valjevske planine zazive kao obavezno mesto u enduro kalendaru. Svestan sam besparice (sto neminovno dovodi do gubitka entuzijazma)i bicu zahvalan svakome ko dodje i pomogne da ovo postane tradicionalno okupljanje, pa makar to bilo na jedan dan, do nekih boljih i srecnijih vremena. Kao sto vec napisah, neka to bude i jedan dan (u tom slucaju predlazem subotu, vise naroda ce se odazvati) pa ko moze neka spava na Divcibarama a ostali predvece povratak kucama. Ko ostane na Divcibarama bice mu isplaniran povratak u nedelju off-om. Za dogovor imamo manje od 48 sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znači globalno okupljanje u subotu? kaži mesto i vreme.. i ko dođe došao da se rukovodimo ovim? "Ceo dogadjaj ce biti na Divcibarama od 20-22 jula, smestaj i klopa u Hotelu “Pepa” odmah pored ski staze." možda bih mogao i u petak da dođem.. ali svakako u drugom delu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 18, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Znači globalno okupljanje u subotu? kaži mesto i vreme.. i ko dođe došao da se rukovodimo ovim? "Ceo dogadjaj ce biti na Divcibarama od 20-22 jula, smestaj i klopa u Hotelu “Pepa” odmah pored ski staze." možda bih mogao i u petak da dođem.. ali svakako u drugom delu dana Meni ako se sve skocka....u petak posle posla bi zapalio na Divčibare i pomenuti "Pepa prase ili bez prase" hotel.....mada mi sad nije jasno odakle se kreće....u stvari , ništa mi nije jasno "Kume, idem ja kući...dosta je bilo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu Vas cekati u petak po podne, recimo od 18h ili jos i ranije kod Pepe, koji je nekih 100m od centra Divcibara. U subotu ujutru se krece bas ispred hotela Pepa, gde ce svi koji spavaju i biti smesteni. Pasa ce reci vreme i nacrtati plan kretanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 18, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu Vas cekati u petak po podne, recimo od 18h ili jos i ranije kod Pepe, koji je nekih 100m od centra Divcibara. U subotu ujutru se krece bas ispred hotela Pepa, gde ce svi koji spavaju i biti smesteni. Pasa ce reci vreme i nacrtati plan kretanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A da li ostaje tura Rajac-Divcibare za petak od 10 h ...???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 18, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan A da li ostaje tura Rajac-Divcibare za petak od 10 h ...???? Ovako..,zbog raznoraznih otezavajucih okolnosti voznja u petak sa Rajca se otkazuje. Cekamo Vas na Divcibarama oko 18h i sledi voznja po okolini. Za subotu je planiran veliki krug (oko 200km) po Suvoboru, Maljenu i Povlenu. Polazak bi bio oko 9h ispred "Pepe". Nedelja...po Vasoj zelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batadjura 0 Napisano Jul 18, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo da je prošle godine bilo dobro, dolazim sigurno u petak popodne. Ako ima grupe koja bi išla po težim terenima sa lakšim motorima, računajte na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 18, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a koliko grupa? hard, soft?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 18, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a koliko grupa? hard, soft?? jel već vataš zalet za soft grupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 18, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja to samo da bih tebi mogao da prepricam sta si propustio, jbg, sve za bracu stenerase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pratićemo te Pero iz prvog reda. Pod uslovom da si ispred nas. Imaš sreće, još nemamo čepove osim onih za uši da ne slušamo kukumačenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, vid` cowboys-e sto su se navrzli na Damjana ?! Pero, pusi ih bar malo ispred, nek zive u zabludi !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 19, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A da li ostaje tura Rajac-Divcibare za petak od 10 h ...???? Ovako..,zbog raznoraznih otezavajucih okolnosti voznja u petak sa Rajca se otkazuje. Cekamo Vas na Divcibarama oko 18h i sledi voznja po okolini. Za subotu je planiran veliki krug (oko 200km) po Suvoboru, Maljenu i Povlenu. Polazak bi bio oko 9h ispred "Pepe". Nedelja...po Vasoj zelji Kad kazes krug...podrazumeva da opet zavrsimo na Divčibarama (pitam, zbog hotela, dal da uzimam za jedno ili dva noćenja, i dal da ponesem top case ili kobaju)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6285 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1403 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom problem u placanju smestaja, ima na Divcibarama ljudi, koji izdaju sobe jeftino, kao i mogucnost da se mozda nadje smestaj u nekom zatvorenom odmaralistu. Takodje toga ima i u Tometinom Polju. E, sad ne zelim nikom da kvarim planove,ali ukoliko bude potrebe trazite brojeve telefona... To je prelep kraj , sa jos lepsom prirodom, i puno puteva, koji povezuju odlicno taj deo Srbije. Steta sto je susno vreme, pa su vodotoci mahom presusili... Srecno , lepa voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom problem u placanju smestaja, ima na Divcibarama ljudi, koji izdaju sobe jeftino, kao i mogucnost da se mozda nadje smestaj u nekom zatvorenom odmaralistu. Takodje toga ima i u Tometinom Polju. E, sad ne zelim nikom da kvarim planove,ali ukoliko bude potrebe trazite brojeve telefona... To je prelep kraj , sa jos lepsom prirodom, i puno puteva, koji povezuju odlicno taj deo Srbije. Steta sto je susno vreme, pa su vodotoci mahom presusili... Srecno , lepa voznja. Super...ako imas telefone tih jeftinih spavki bilo bi dobro da ih okacis ovde. Nikome se nismo obavezali na vernost pa ni "Pepi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kad kazes krug...podrazumeva da opet zavrsimo na Divčibarama (pitam, zbog hotela, dal da uzimam za jedno ili dva noćenja, i dal da ponesem top case ili kobaju)? Kad kazem krug...mislim na povratak na mesto polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 19, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kad kazes krug...podrazumeva da opet zavrsimo na Divčibarama (pitam, zbog hotela, dal da uzimam za jedno ili dva noćenja, i dal da ponesem top case ili kobaju)? Kad kazem krug...mislim na povratak na mesto polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6285 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1403 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na Divcibarama, mozete pitai Masa, sto drzi restoran Zamak, dal moze da izda sobe u Zmaj odmaralistu, koje cini mi se ne radi,ali ima sobe, toalet, tus. Od privatnih, evo od Ljilje(ispod vrha Golupca) 0638949202,ili Vojkan 0645656752-on zna sve na Divcibarima, pa ga pitajte. Za Tometino Polje, meni je najbolja lokacija iznad Orlovog Gnezda na brdu, Mitrovic Milan-0644404210, zatim mozete pitati dole u prodavnici Raj u Tom. Polju Mutimira, on zna ko jos izdaje. 031886223. Na Divcibarama ima kosk ,koji se zove Jare, tu mozete pitati ko jos izdaje u okolini, a mislim i da oni izdaju. Tu radi ili stariji Milojko, ili sin mu Slavisa. A, ako vec idete po kafanama, iza restorana Drine, ima jedan restorancic, ,koji drzi Sljiva, i on bi trebao da izdaje sobe na Divcibarama, cini mi se lokacija kod odmaralista Stevan Filipovic. Sto treba pitajte, Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Na Divcibarama, mozete pitai Masa, sto drzi restoran Zamak, dal moze da izda sobe u Zmaj odmaralistu, koje cini mi se ne radi,ali ima sobe, toalet, tus. Od privatnih, evo od Ljilje(ispod vrha Golupca) 0638949202,ili Vojkan 0645656752-on zna sve na Divcibarima, pa ga pitajte. Za Tometino Polje, meni je najbolja lokacija iznad Orlovog Gnezda na brdu, Mitrovic Milan-0644404210, zatim mozete pitati dole u prodavnici Raj u Tom. Polju Mutimira, on zna ko jos izdaje. 031886223. Na Divcibarama ima kosk ,koji se zove Jare, tu mozete pitati ko jos izdaje u okolini, a mislim i da oni izdaju. Tu radi ili stariji Milojko, ili sin mu Slavisa. A, ako vec idete po kafanama, iza restorana Drine, ima jedan restorancic, ,koji drzi Sljiva, i on bi trebao da izdaje sobe na Divcibarama, cini mi se lokacija kod odmaralista Stevan Filipovic. Sto treba pitajte, Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da nabavim kocioni disk za TT-a dolazim i ja u subotu.....ipak je to na nekih 30km od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 19, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, vid` cowboys-e sto su se navrzli na Damjana ?! Pero, pusi ih bar malo ispred, nek zive u zabludi !! popsyja smem da pustim i sat vremena ispred mene, cekace me sigurno mastan do lakata i sa ratnickim bojama na licu od iste te masti... nego me strah pobecice voja posle nema ko da digne vranca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 19, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sasmo ti peglaj kolko mozes i ne okreci se :D ako nije problem da se jos jednom ponovi mesto okupljanja, kilometraža... par nas bi krenulo u subotu iz BGDa pa da se računamo do kada trebamo da budemo na zbornom mestu (da ostavimo stvari i palimo). Najverovatnije cemo kampovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom. U subotu se krece u 9h ispred motela Pepa. Kilometraza ne bi trebala da bude neka velika do 150km kruga. Ko bude dolazio nek zapamti da na Divcibarima nema pumpe, najbliza je u Razani 15km nizbrdo prema Kosjericu. Ja cu Vas cekati sutra uvece u samom motelu Pepa, negde od 18h, mozda ako malo zakasnim, nemojte mi zameriti. Kad se budete prijavljivali na recepciji slobodno se pozovite da dolazite zbog enduro skupljanja da bi osoblje znalo o cemu se radi u vezi hrane i spavanja. Otprilike cemo i znati tada i koliko nas ima i kako cemo da se druzimo(vozimo), prema afinitetima i mogucnostima i prema iskustvu. Ako negde zaskripi moj broj telefona je 063 327963, pa zovite. Dobro dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...