Jump to content

Moto Zajednica

batadjura

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

batadjura's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Gledao sam na Google Earthu...predeli tamo na Prokletijama i Komovima izgledaju neverovatno. Možda dovučem i ja Husaberga na prikolici...ako uspem da se organizujem, upisaću i sebe na spisak.
  2. Ja sam čuo da je prošle godine bilo dobro, dolazim sigurno u petak popodne. Ako ima grupe koja bi išla po težim terenima sa lakšim motorima, računajte na mene
  3. Odoše danas enduraši (čitaj: Afrikaši i Teneraši) na Goliju. Da li ima ovako organizovanih vožnji, ali za hard enduro ili mx motore tj. za terene kojima veliki enduro motori teško mogu da prođu ? Bilo bi dobro da se organizujemo na ovu temu i da svakog vikenda idemo negde u goste kod lokalnih hard enduraša po Srbiji (naročito sada kada počnu kiše i omiljeno nam blato ).
  4. Braćo Afrikaši, Teneraši i ostali....ja sam onaj što se pojavio na Grzi kod doma niotkud u subotu ujutru u full hard enduro opremi na Husabergu jbg, nadao sam se da će da bude još neko na spravi od cca 100 kg pa da malo teramo po vukojebinama (tamo vukova ima sigurno, a očigledno i ovog drugog). Vozio sam se sa vama do posle Mishinog pada (kad ste vi skrenuli za Lisine), a onda sam se sam motao po Kučajskim šumama (i izgubio naravno i pored Acinih detaljnih instrukcija). Vukove nisam našao, ali Sisevac jesam na kraju a tamo i društvo pored bazena. Možda dođem na Goliju , a ako ima neko sa nekim MXom ili hard endurom, neka javi pa da se gubimo zajedno.
  5. ...izgleda da ne mogu da postujem dok ne zakačim ovde nešto. Imao sam nalog pre više godina, ali sam zaboravio podatke pa sad moram ponovo da budem gušter. Evo ako je ovo dovoljno...pustite me unutra, treba da odgovorim u nekoj temi
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja