avijaticar 142 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U utorak krecem na more, iz Beograda, do Zanjica, iz naslova navedenim putem. Ako ima ko da hoce, dobrodosao, da ne idem sam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jun 25, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video naslov, odma' mi bi jasno kakav uzitak je u pitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ako osh rado castim pivu kroz podgoricu pa se javi ermano ! a u subotu sam po zanjicama brodom pa mozemo i pivu dolje popiti jos jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Mi krecemo nocas za RT Veslo na ronjenje! Mozda nam se putevi ukrste na primorju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan na veslo cete roniti, kolko ostajete meni je subota na brodu za ronjenje cio dan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako osh rado castim pivu kroz podgoricu pa se javi ermano ! a u subotu sam po zanjicama brodom pa mozemo i pivu dolje popiti jos jednu Rado bih popio s tobom, al idem na Zabljak, pa Niksic, posalji SMS kad si na Zanjic! +38169/2159-141 Moja cast! Spontani, i za tebe vazi, ja sam na belom Fazeru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan na veslo cete roniti, kolko ostajete meni je subota na brodu za ronjenje cio dan ? Ostajemo max 3 noci... Prvi put idemo tamo culi smo na da extra, pa bi to trebalo ispitati! Ali sad citam na netu postoji odmah pored i neka uvala Maslina, ima divlju plazu i isto je lepo. Pa cemo pokusati to da nadjemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne moz promasit na veslu je lijepo mirno nemas guzve kafana i naroda a opet kolima su blizu, oblatno, zanjice miriste rose i sve za promijeniti , avijaticar ja iz tivta krecem u subotu u zoru na mamulu pa na zanjice na pice, zovem te cim se svezem na dok i opet nazad za spontanudeskripciju, ronite s opremom il na dah ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan ne moz promasit na veslu je lijepo mirno nemas guzve kafana i naroda a opet kolima su blizu, oblatno, zanjice miriste rose i sve za promijeniti , avijaticar ja iz tivta krecem u subotu u zoru na mamulu pa na zanjice na pice, zovem te cim se svezem na dok i opet nazad za spontanudeskripciju, ronite s opremom il na dah ? Ronimo na dah... Nadam se da mozemo nesto videti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan do koje dubine ides, nije los teren al nije sad nesto ni spektakularan, al na ulazu u veslo, no kvarimo coeku temu, ima jedna skroz luda litica za spustanje al pocinje od 15tak pa do 40 i kusur ide ravno na dolje , ono najbitnije lijepa je vidljivost i cisto je , a uz obale ako ides ima masa supljina i slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put Toske i lepo se provedi, ja u Sredu 04.07. krecem ponovo u Dolomite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, mili moj Milane, ja planiram povratak 4-og. Srecno i tebi bilo, puno pozdrava za gospodju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...