bojansd 0 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem sportaka od 50 kubika ali da nije kinez. Znaci u obzir dolaze : Aprilia rs 50, Derbi gpr 50 ili Derbi gpr 50 nude ( onaj sa streetfight maskom) i Yamaha tzr 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Bolje vas nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi ovde da prodajemo i kupujemo Ajde predstavi se lepo http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/15-predstavljanje-clanova/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Predstavio sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan cisto bacanje para ti rs50 tzr50... znam iz iskustva, kupi kineza sa menjacem, nauci da vozis i razbij ga jednom skini maler i onda 125+ i samo vatra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu. Ima li koji kinez sa menjacem 50-125 ali da je 2T? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu. Ima li koji kinez sa menjacem 50-125 ali da je 2T? sta ce ti cvaja od 125ccm? da ides brzo i smrdis na ulje :D Ne znam jesi li resio kategoriju, ako jesi savet bi bio neki supermoto kinez 125ccm 4t ... lepo ide, lako se vozi, odrzavanje smeh a i ne izgleda lose... od svih kineza najkvalitetnije napravljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih nekog sportaka ali kad malo bolje pogledam sve jedno mi je samo da ide. A sta mislite na Kymco Quannon 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih nekog sportaka ali kad malo bolje pogledam sve jedno mi je samo da ide. A sta mislite na Kymco Quannon 125? Odluci ti prvo sta ces.A ne i skuter bi 50-ku i kinez 125... Uzmi Tomos za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i TOMOS ATX i TOMOS BT50N. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan cisto bacanje para ti rs50 tzr50... znam iz iskustva, kupi kineza sa menjacem, nauci da vozis i razbij ga jednom skini maler i onda 125+ i samo vatra podrzavam... uzmi moj primer - pre tri godine uzeo keeway speed 125, oko 1000e nov, przi gazi bljuje vatru juri 110 vozio ga 2 godine, klizao dva puta na neiskustvo i kad sam malo dosao sebi sa voznjom, posle 2 sezone vozenja i 16000km predjenih, uzeo bandit i vozim ga ko pravi. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jun 25, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. A sta mislite na Kymco Quannon 125? Jel' ga je vozio neko? Kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Jun 25, 2012 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar.. odlican, ne kvari se, mali potrosac a sto je tebi koliko vidim najbitnije lep je na oko i svi ce da te primete na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima. Sad samo jos cene malo da pogledam iz izlegada da Kymco uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jun 27, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan decko koliko imas godina, vidim gledas ove 49cc pa kontam sto ce ti to, kad je sad sa 16 godina i za AM i A1, tako da pucaj na 125 4t supermoto, lak za voznju, trosi 2-3l, odrzavanje skoro da ga nema, a sluzice ti fino 2 godine do A2 pa kupuj jace... nemoj da bacas pare na male kubikaze... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamaha dt 0 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2023046/yamaha_dt/.......na prodaju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo vreme došlo, Rossi kupuje pedeseticu... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojansd 0 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia rs 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio apriliu af 50 1996 Sluzi me odlocno. Hvala svima. Admini lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...