GhostMile 4614 Napisano Jun 24, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Cega se pametan stidi..." Meni je jedan tip pricao pricu (koju je btw izmislio, znaci laze ko pas, ali bitna je masta)...kaze ovako: "I onda ti ja, burazerE moj, 2 shamara, pa siluj, siluj, siluj...." Nije on to izmislio i ispricao da se obruka, nego da se napravi vazan. Tako i ovi sto piju, voze, pa onda kenjaju o tome kao o nekom poduhvatu, kulazhi ili cemu vec, meni nedokucivom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Jun 24, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan JELEN COOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 24, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ma bolje nesto od onoga sa 2% nego totalno gay, 0% Alc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 24, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kolega svaka cast na sreci koju si imao, samo nemoj da ti se ponovi please 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jun 25, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki napisani post lepo karakteriše pisca , hvaliti se vožnjom motora u teško alkoholisanom stanju i to "mnogo puta" stvarno se graniči sa zdravom pameću i asocira na vrlo nizak IQ a ja mislio da sam pametan... i da mi je IQ OK... :'( 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki napisani post lepo karakteriše pisca , hvaliti se vožnjom motora u teško alkoholisanom stanju i to "mnogo puta" stvarno se graniči sa zdravom pameću i asocira na vrlo nizak IQ a ja mislio da sam pametan... i da mi je IQ OK... :'( Nista cudno, znas kako se kaze, kad je Bog delio pamet, niko se nije bunio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pics or it didnt happened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jun 25, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da zamislim sliku motora zabijenog u baru, zadnja polovina motora viri iz vode, a bajker sedi nesto dalje u blatu, potpuno zbunjen u fazonu: sta bi? Nekoliko trenutaka pre nego sto shvati koliko je srece imao. Da sam ja bio na njegovom mestu verovatno bih se udavio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da zamislim sliku motora zabijenog u baru, zadnja polovina motora viri iz vode, a bajker sedi nesto dalje u blatu, potpuno zbunjen u fazonu: sta bi? Nekoliko trenutaka pre nego sto shvati koliko je srece imao. Da sam ja bio na njegovom mestu verovatno bih se udavio. svaka cast za mastu druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da zamislim sliku motora zabijenog u baru, zadnja polovina motora viri iz vode, a bajker sedi nesto dalje u blatu, potpuno zbunjen u fazonu: sta bi? Nekoliko trenutaka pre nego sto shvati koliko je srece imao. Da sam ja bio na njegovom mestu verovatno bih se udavio. na motoru polomljena oba zadnja zmigavca stalak za tablicu i naprsla obe plastike sa strane na repu koje se lako mogu zakrpiti jer su ostale u celini ,alspuh treba da se popravi nista strasno iskrvio se na nekih 5 cm i to grane i top su netaknuti i riknuo mi akumulator koji je vec zamenjen to je sve od stete inace nista drugo nije ni ogrebano i nisam toliko suicidan da se ubijem zbog motora ili neke moje guposti desilo se jbg sta sad naucio sam neke stvari na tezi nacin ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan pics or it didnt happened slike necu na ovom forumu nikakve da kacim jer sam pogresio kad sam pokrenuo ovu temu i sta sad kad neko pogresi ne sme svoju krivicu da prizna jer odmah mu slaba inteligencija itd... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 26, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Matori, ne daj da te cimaju. Ono jes' - ovde je većina ljudi u fazonu poštovanja propisa, nošenja opreme itd itd, tako da neke reakcije ovde i nisu za čuđenje. E sad, pitanje je da li si ti temu pokrenuo da bi se hvalio, kako su neki razumeli, ili da podeliš svoje loše iskustvo sa ostalima i tako možda nekom skreneš pažnju da to možda i nije najbolji način da se vozi motor Još ako si pride, kako i sam kažeš, skapirao da nije trebalo janpi da voziš - super. Čini mi se da si svestan da tvoj postupak te večeri nije bio ispravan, pa je samim time tvoje objavljivanje toga na ovom mestu za svaku pohvalu i poštovanje. Nije lako priznati i prihvatiti svoje greške, ljudi to zaboravljaju lako. Mada, ako si hteo da se hvališ kako si se napio i polupao, onda stvarno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Jun 26, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Matori, ne daj da te cimaju. Ono jes' - ovde je većina ljudi u fazonu poštovanja propisa, nošenja opreme itd itd, tako da neke reakcije ovde i nisu za čuđenje. E sad, pitanje je da li si ti temu pokrenuo da bi se hvalio, kako su neki razumeli, ili da podeliš svoje loše iskustvo sa ostalima i tako možda nekom skreneš pažnju da to možda i nije najbolji način da se vozi motor Još ako si pride, kako i sam kažeš, skapirao da nije trebalo janpi da voziš - super. Čini mi se da si svestan da tvoj postupak te večeri nije bio ispravan, pa je samim time tvoje objavljivanje toga na ovom mestu za svaku pohvalu i poštovanje. Nije lako priznati i prihvatiti svoje greške, ljudi to zaboravljaju lako. Mada, ako si hteo da se hvališ kako si se napio i polupao, onda stvarno Ja jos nisam video coveka koji slupa svoj motor koji je sam posteno zaradio i da se tim hvali . Nazalost neki ljudi su naprosto negativni tako u mom selu se sad svasta prica ali sta je tu je desilo se, ja se nadam nece nikad vise ! Obicno uzimam za svaki moto skup sator za spavanje i prespavam ali ovde mi je Debeljaca samo na 7 km od kuce i nisam poneo sator lose sam procenio sebe i eto nevolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 26, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam video coveka koji slupa svoj motor koji je sam posteno zaradio i da se tim hvali . Nazalost neki ljudi su naprosto negativni tako u mom selu se sad svasta prica ali sta je tu je desilo se, ja se nadam nece nikad vise ! Obicno uzimam za svaki moto skup sator za spavanje i prespavam ali ovde mi je Debeljaca samo na 7 km od kuce i nisam poneo sator lose sam procenio sebe i eto nevolje Mozda bi trebao malo cesce da izlazis. Svasta se nadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jun 26, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan na motoru polomljena oba zadnja zmigavca stalak za tablicu i naprsla obe plastike sa strane na repu koje se lako mogu zakrpiti jer su ostale u celini ,alspuh treba da se popravi nista strasno iskrvio se na nekih 5 cm i to grane i top su netaknuti i riknuo mi akumulator koji je vec zamenjen to je sve od stete inace nista drugo nije ni ogrebano i nisam toliko suicidan da se ubijem zbog motora ili neke moje guposti desilo se jbg sta sad naucio sam neke stvari na tezi nacin ... Druze nemoj pogresno da me shvatis, samo kazem da si odlicno prosao. Nije mi namera da te vredjam. Hvala sto si ovo podelio sa nama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 27, 2012 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan i sta sad kad neko pogresi ne sme svoju krivicu da prizna jer odmah mu slaba inteligencija itd... Pa jebiga, istina je. Ko pogresi i prizna krivicu, a niko ga nije pitao za to, slaba mu inteligencija Ma dobro je proslo, valjda nece opet i gotova stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...