Jump to content

Moto Zajednica

izleteo sam sa puta i uleteo u neku baru

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova

vracao sam se jutros oko 3 sata sa moto skupa debeljaca i przio sam motor onako kao dosta i naleteo na krivinu koja naravno nije bila oznacena i izletim napravim sa motorom salto i motor mi se zabode i ja preko motora u neku barustinu moram da napomenem da sam sam kriv jer sam bio pijan 0ljut2.gif sad susim opremu i krecem malo kasnije opet na moto skup nazalost kolima ...motor nisam video kazu da sam ostao bez repa 1jok.gif sreca u nesreci da niko sa mnom nije bio na motoru ...koji sam ja kreten1hmm.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Sreća da si bio pijan (pošto pijanog i Bog čuva), inače si mogao da nastradaš.1lol.gif

Kad se desi da popijem , a da ipak moram da vozim, idem "ko po jajima". Svestan sam svoje sposobnosti (nesposobnosti) u tim okolnostima pa se tako i ponašam. Ako to ne možeš da iskontrolišeš nemoj nikako da piješ. Imao si ovog puta sreću (i opomenu). Pamet u glavu. Retko se dešava da imaš stalno sreću.

• Podržavam 10

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Haahaha koji si car. Sreća pa te nije neko umlatio tako pijanog ili da si ti nekog unesrećio. Pa koja krivina je tebe iznenadila od Debeljače do Kovačice :moto3:

• Podržavam 7

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

za svoje 42 godine,nikad nisam seo da vozim bilo sta,ako sam konzumirao iole kap alkohola...smatram da je to spojivo sa koeficijentom inteligencije.Pazeci na sebe pazis i na druge,ali smatram da si dobio zasluzeno,hvala bogu nisi povredio kako sebe tako i nekoga drugoga.Ovo nije situacija za sprdnju i haha komentare,vec smatraj kao zadnju opomenu pred iskljucenje...zivotno.

• Podržavam 10

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

...i przio sam motor onako kao dosta ... moram da napomenem da sam sam kriv jer sam bio pijan ... koji sam ja kreten1hmm.gif

Надам се да си из овог прилично срећног догађаја са тебе изукао одређену поуку!?

Иначе, салто мортале је јако нездрав на мотору...

• U prolazu, 22 postova

Haahaha koji si car. Sreća pa te nije neko umlatio tako pijanog ili da si ti nekog unesrećio. Pa koja krivina je tebe iznenadila od Debeljače do Kovačice :moto3:

druze jesi vozio pored pumpe indutrijskim putem e tu ona krivina ispred pruge do onih kanala

• U prolazu, 22 postova

za svoje 42 godine,nikad nisam seo da vozim bilo sta,ako sam konzumirao iole kap alkohola...smatram da je to spojivo sa koeficijentom inteligencije.Pazeci na sebe pazis i na druge,ali smatram da si dobio zasluzeno,hvala bogu nisi povredio kako sebe tako i nekoga drugoga.Ovo nije situacija za sprdnju i haha komentare,vec smatraj kao zadnju opomenu pred iskljucenje...zivotno.

[/]quote

sto sam trazio zasluzio sam sreca niko nije stradao inace ovo mi je prvi put zadnje dve godine kako vozim jaci motor i da se slupam

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Necu po muci da ti skačem (treba motor srediti). Samo cu citirati matorog seljaka koji je Vlajku rekao kad smo vadili njegov motor iz šume " Neko te je sačuvao, sačuvao i upozorio..." ;)

sve je ok i super samo nemo da zaboraviš, puj puj daleko bilo da si mogao da prodjes sa ozbiljnim povredama (lomovi nogu, ruku) i da ležiš u toj bari do ujutro dok te neko ne bi video.. ako ti se već i desi (ja gledam da se meni ne desi) da sednes "veseo" na motor vozi kao baba da bi stigao kud si krenuo ;)

• Podržavam 1

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

Ma u pravu si.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

au buraz gde ovkvu temu da otvoris na bjb!!?? Zar ne znas da su ovde sve moralisti sto ne piju po moto skupovima, ne preticu na punoj liniji i ne prelaze ogranicenja. OK. sta sad, desilo se , dobro si prosao, verovatno ces sledeci put imati kocnicu u glavi da ga cepis kad si cuga, sto je dobro. Vozio sam pijan milion puta ali stvarno sam se vukao kao glista, ne zato sto mi je frka ili sto sam pametan vec zato sto nisam u stanju da vozim brze kad sam pijan.

• Podržavam 13

• Cool tip, 2146 postova

au buraz gde ovkvu temu da otvoris na bjb!!?? Zar ne znas da su ovde sve moralisti sto ne piju po moto skupovima, ne preticu na punoj liniji i ne prelaze ogranicenja. OK. sta sad, desilo se , dobro si prosao, verovatno ces sledeci put imati kocnicu u glavi da ga cepis kad si cuga, sto je dobro. Vozio sam pijan milion puta ali stvarno sam se vukao kao glista, ne zato sto mi je frka ili sto sam pametan vec zato sto nisam u stanju da vozim brze kad sam pijan.

Neka si ti nama ziv i zdrav...muskarcino...bajkeru pravi...:moto3::givemebeer::moto2:

• Podržavam 9

• U prolazu, 22 postova

otvorio sam samoovu temu da kazem sta moze da se nedaj boze drugima desi ako krenu kao ja inace motor sam vec popravio doduse bez zadjnih plastika

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider

:popovanje:

• Podržavam 4

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Bez uvrede, u Srbistanu se kaze " Pijane i budale Bog cuva, a pametni se cuvaju sami" Mozda nekima ovde izgleda da mi matori moralisemo, da ne upotrebim neki eksplicitniji izraz, shvatite kako hocete, ali zar je nekome ko ovde u Srbistanu vozi dva tocka uz sve sto gta vreba na putu potrebno i da sam sebi casicom kopa grob. Uostalom poznajem mnogo onih koji su svojevremeno divljali i kleli se u ljubav prema motoru, a danas posle silnih havarija i dana provedenih u gipsu svoju decu odvracaju od motora uz tvrdnju da im je motor upropastio zdravlje, naravno ne spominjuci ludu glavu. I da se ne lazemo, to sto se zove bajk skupovima odavno je devalvirano i pretvorilo se u parade pijanstva i kica, i naravno trkom za brzom zaradom. Mnogima je to jasno, ali kao i u slucaju mnogo bitnijih zivotnih stvari cute.0zbunjen.gif0stabre.gif

• Podržavam 4

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Немојте тако, верујем да је колега добро научио лекцију...

• Podržavam 1

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Otvaranje ovakve teme ovde na forumu ti je jednako priznavanju da si peder pred ortacima sa kojima si odrastao!

• Podržavam 12

• Svrati ponekad, 349 postova
  • Motocikl: Gazela

Otvaranje ovakve teme ovde na forumu ti je jednako priznavanju da si peder pred ortacima sa kojima si odrastao!

``А ко признаје пола му се прашта``:popovanje:

• Cool tip, 2146 postova

ajd ne zezaj,pa meni se stap uopste ne trese...to kad fasujem parkinsa...1jezik.gif

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

sto pijes kad ti skodi?! :moto3:

i nema ovde laznog moralisanja, sem kod parxpar persona

koji su kod mene na ignore odavno, vec normalno razmisljanje

da kad pijes ne vozis motor i ne cackas mecku. :zdravo:

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Svaki napisani post lepo karakteriše pisca :), hvaliti se vožnjom motora u teško alkoholisanom stanju i to "mnogo puta" stvarno se graniči sa zdravom pameću i asocira na vrlo nizak IQ :)

Hvala Bogu što ovo nije forum vrhunskih licemera koji bi se prosto takmičili u postovima ko je pijaniji i ko je najbahatije vozio motor već forum normalnih ljudi koji po nekad ne voze baš po propisima ali SHVATAJU šta je ispravno a šta ne i kakve POSLEDICE mogu nastati neodgovornošću.

Lule, zapali sveću u crkvi :), zahvali se što si srećno prošao i nadam se da si naučio jednu od mnogo životnih lekcija, srećno na dalje :moto3:

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider

ajd ne zezaj,pa meni se stap uopste ne trese...to kad fasujem parkinsa...1jezik.gif

Meni je par piva OK ali ima onih koje treba vezivati posle jednog.Sashac,parkins vreba :haha1:

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Lule dobro si prošao,sreća da ti ništa ne fali,nauk za ubuduće svima.

P.S. I nosi šator,da "odmoriš" pre puta kući. :D

• Podržavam 1

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

otvorio sam samoovu temu da kazem sta moze da se nedaj boze drugima desi ako krenu kao ja inace motor sam vec popravio doduse bez zadjnih plastika

He, he, dobro je da si objasnio sta moze sve da se desi ako vozis pijan. Mudro, nema sta. Imas + od mene, jer si me iskreno nasmejao.

Inace, vi sto oprezno vozite kad ste pijani..... ocigledno niste pijani kako treba 1lol.gif

• Podržavam 3

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

jedno je kad se neko hvali a drugo kad neko prica iskreno. Ja ne znam ko su onda svi oni silni ljudi na skupovima koji piju hektolitre piva, verovatno neki primitivci koji nemaju internet i ne posecuju forume. I ne vidim da sam ja ili bilo ko drugi napisao da je pametno voziti pijan, samo sam napisao da se desilo x puta.

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja