JovanaKG 37 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo,da podelim sa vama jedan zanimljiv putopis.....Pozdrav Jovana... Kao sto naslov kaže posle duuugo čekanja i priprema, jer je "kriza " pritisla konačno Danko i ja 15.06.2012 krenusmo u snimanje emisije o Vlasinskom jezeru. Na put sa nama krenula je već uigrana ekipa novinar Dejan Djusić idejni tvorac serijala "putujuće priče" i snimatelj Darko Čojić. Našu ekipu je vozio i najviše pomogao u ostvarenju cele priče Sokol, rodom sa Vlasinskog jezera. Snimanje je počelo iz "SUR KRČMA" u Korićanima, gde je vlasnik naš prijatelj Cvijović. Posle doručka i okupljanja ekipe krenuli smo ka odredištu. Putovanje je bilo pomalo dosadno jer smo najvećim delom išli auto-putem, po dolasku u Surdulicu dočekao nas je predsednik opštine gospodin Tončev i tu smo napravili par snimaka nas i jedan mali intervju sa njim o trenutnoj situaciji u opštini kojoj on predsedava. Moram da naglasim da smo dočekani sa znatiželjom lokalnog stanovništva koju nismo očekivali, bukvalno su nam svi prilazili i hteli da se slikaju s nama. Odatle smo pošli ka kući u kojoj je rodjen naš prijatelj Sokol i tu ručali i odmorili se. Posle osveženja i okrepljenja uputili smo se ka hotelu "Narcis" gde smo trebali da budemo smešteni. Hotel je pored Vlasinskog jezera, samo uredjenje i usluga, kao i klopa su za pohvalu!Po dolasku bilo je i znatiželjnih kao i u Surdulici........ Sledećeg jutra krenuli smo u obilazak i snimanje ljudi i predela kao i traženju sagovornika koji bi upotpunio naše znanje o tom kraju i samom Vlasinskom jezeru. Sama priroda je prelepa, ali slika samo malo to može da dočara, jer vazduh i tišina su lek za dušu. U susretu sa ljudima došli smo i do osnovne škole gde smo napravili reportažu sa nastavnicima i decom koje nažalost ima sve manje u ovim krajevima. U pojedinim razredima ima samo 5 učenika, a deca su jako dobri djaci, iz ove škole je i učenica koja je osvojila nagradu i prvo mesto na takmičanju u poznavanju ruskog jezika. Nastavljamo dalje sa obilaskom jezera i nailazimo na pritoku reku LISINU, koja stvarno može da bude iskorišćena i za neku manju centralu, jer ima takvu brzinu. Ali kod nas je to tako...... Poslednjeg dana našeg snimanja, bila je takva vrućina da nam je svako stajanje u opemi za vožnju bilo pakleno. Znojenjem smo "okvasili" asfalt...... ali sve se isplatilo jer smo imali sreće da snimimo divlje konje i da sretnemo grupu bajkera iz Nemačke i Skandinavskih zemalja kako se voze po našoj Srbiji. Tu je bilo priče slikanja i druženja uz malo Nemačkog, Engleskog, Srpskog i ko zna kojeg još jezika..... Kako nam je bilo na vrućini, pod opremom na podji stani, najbolje pokazuje slika, sa čizmama i vrabcem....Sve u svemu, bilo nam je super jer smo uradili ono što smo planirali.Na televiziji je da sklapanjem emisije da svoj pečat i ovu avanturu podeli sa gledocima. Nadam se da ste uzivali....a,sto se tice emisije ,bicete blagovremeno obavesteni .... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jun 21, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Čuli smo vas kad ste prošli, samo smo imali važniju rabotu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanaKG 37 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim... Ni vama nije bilo lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan iz prikazanog i opisanog nemam dojam da ste snimili dovoljno materjala za film o Vlasini. ja sam je istraživao dvije godine a i nakon toga otkrivam neke nove momente. nadam se da ce najava filma u završnoj verziji biti makar najavljena ako ne i stavljena na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan iz prikazanog i opisanog nemam dojam da ste snimili dovoljno materjala za film o Vlasini. ja sam je istraživao dvije godine a i nakon toga otkrivam neke nove momente. nadam se da ce najava filma u završnoj verziji biti makar najavljena ako ne i stavljena na forum. Radi se o PUTOPISNOJ EMISIJI, sta smo, gde i koga obisli motorima, dok smo bili na Vlasini. Kad se emisija "skocka" bice emitovana na regionalnoj televiziji Kragujevac.Nakon toga cu i postaviti linkove za skidanje iste. Pozdrav. braci bajkerima. :neznam: :moto3: :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzzzzzzzzz!!!!!!!! trebao bi prenočište u okolini VLASINSKOG JEZERA oko 6 ili 7 septembra , dolazim iz bugarske , treba nivo 4 zvezda !!!!!!!!!!!!!! lp milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 26, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Osvežavajuće... Eto nama još jedne destinacije... jedva čekamo da provirimo u video zapis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzzzzzzzzz!!!!!!!! trebao bi prenočište u okolini VLASINSKOG JEZERA oko 6 ili 7 septembra , dolazim iz bugarske , treba nivo 4 zvezda !!!!!!!!!!!!!! lp milan ja znam samo za smještaje sa 5 zvjezda. opcina Crna trava selo Zlatanci - Ljubina čuka i još malo pješice na Čemernik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis,drago mi je da vidim sta nudi Vlasinsko jezero jer mi je to sledeca destinacija da obidjem.Bio na Borskom jezeru i Srebrnom jezeru i sve pohvale i naravno za dunavsku magistralu koja je fenomenalna za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Deo ne emitovane emisije...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 9, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zazubice Aj sad, kada će ostatak ? Ovo samo da zagolica maštu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka cast na slikama i na klipu nadam se da cu odgledati i emisiju. Moje je srce tamo na Vlasini jer poticem iz tog kraja,znam svaki deo tog terena i vecinu vrhova sam osvojio motorom,cesto sam isao tamo jer imam i rodbinu u Surdulici ali evo dve godine nisam mogao da odem tamo pa me je ovaj post malo osvezio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ove su slike poslednji put kad sam bio tamo 2010,i Pedja Turbo je iz tog kraja...secam se te sam godine i vozio dzipijadu preko Cemernika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 22, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Deo ne emitovane emisije...... VARADEROOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzzzzzzzzz!!!!!!!! trebao bi prenočište u okolini VLASINSKOG JEZERA oko 6 ili 7 septembra , dolazim iz bugarske , treba nivo 4 zvezda !!!!!!!!!!!!!! lp milan ja znam samo za smještaje sa 5 zvjezda. opcina Crna trava selo Zlatanci - Ljubina čuka i još malo pješice na Čemernik. Mile, Mile , vidi se da dugo nisi bio u nasim krajevima Od sela Zlatanci pa jos malo uzbrdo, nekih 10tak km stizes na Orlovac, predivan vrh, na koji sam prosle godine isao motorom po snegu . Za Cemernik imas vise puteva, jedan od centra Crne Trave asfaltom uzbrdo pa jedno 5-6 km zemljanim putem do vrha, ili onaj koji ja najvise volim, kroz usputne zaseoke( Kozarnica, Jovanovci, Veljkovci, Procolovci itd ) i sumu, sve off-road, i tako nekih 15tak km, ili od Jezera pa samo picis nagore koji koriste u Dzipijadi http://vlasina.rs/dzipijada.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan BTW, Za sat vremena krecem na Vlasinu, usput svracam u Nis na moto zurku pa onda pravac gore Bicu tamo nekih par dana pa ko je u prolazi nek se javi, uvek ima dobre radze i skare na kamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...