JankoR 471 Napisano Jun 19, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari izdade me amortizer i trenutno vožnja sa njim izgleda kao da se vozim i spačeku ili dijani. Tražim da kupim amortizer sa rasponom rupa 44-45cm od nekog hard endura ukrajnjem slučaju krosa, može sa ttr, wr450, ktm exc serije, klx. drz, husqvarne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kod mog imenjaka: http://www.kupujemprodajem.com/ktm-125-2243157-oglas.htm?filter_id=5968505 imao je celog ttr-a i prodavao u delovima, pa vidi da li mu je ostao zadnji amort. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jun 21, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran, ali mislim da ti od KTM nece valjati... kratki su... Mada znam gde imaku 2 kom koja hvataju prasinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...