Jump to content

Moto Zajednica

Prvi pruzni prelaz ispred LO iz pravca M.Zvornika - oprez!!!

Recommended Posts

• Šljivotres, 72 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Preturih forum al ne nadjoh slicnu temu, pa otvaram novu da podelim svoju jeftino placenu glupost sa vama... Elem, vracajuci se u nedelju iz Foce za Bg, odlucim da idem preko Tare BB Ljubovije MZ LO i SA kuci. Lepo je sve islo, malo bilo vruce pa stao u Ljuboviji kod motela da se okupam u Drini, kratka pauza za guaranu u MZ na jezeru, pa dalje ka LO... i pred LO nailazim na najgrdji pruzni prelaz koji sam ikad video, sav razvaljen i ukoso na put... Medjutim, da li od umora, gladi i vrucine, lose deonice puta od Ljubovije preko MZ meni je blago pala koncentracija i ja se ne zaustavim skroz pred prelazom i polako sa nogama na zemlji predjem preko, nego skroz polako krenem preko njega... predjem prvu sinu, nagazim prednjim na drugu kad HOP, odjednom Zekonja ispod mene na desnom cilindru razbijenog vetrobrana (dugo mi je i trajao...) i plastike na poklopcu cilindra, a ja stojim iznad njega ogrebane leve potkolenice (valjda me potkacila nogica kad se prevrtao na desni bok). Uglavnom, pravo glup ( ali jeftino placen) pad na pruznom prelazu posle X predjenih, i umalo da mi pokvari dvodnevnu voznju do pocetka Drine i 850 km preteranih planina, dolina, krivina, kanjona i tunela....a jos sat pre toga pogledam prednju gumu i pomislim "ovo mora da se menja cim stignem u Bg, tu gume nema nikako sama plastika..." Eto, sklopilo se sve da mi bzze padne motor, pa pripazite na ovaj pruzni prelaz, al jos bitnije pripazite na umor u voznji i pad koncentracije. Aj pa u zdravlju se vozili :)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 251

Nažalost, putevi u okolini i većem delu Loznice su očajni. Deonica ka Malom Zvorniku je predivna kombinacija udarnih rupa, ogromne denivelacije i čarobnih kolotraga. Oprez!

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1

upravo kako je miloshenda rekao...

putevi u okolini loznice su stvarno u losem stanju... cak se u zadnje vreme malo i popravilo kako je bilo. tako da oprezno...

mislim da znam tacno na koji si pruzni prelaz naisao. izmedju loznice i banje koviljace ima jedan pruzni prelaz koji NIJE obelezen, pripazite ako prolazite tuda.

dobro je, bitno da je sa tobom sve ok, tj da nije bilo nesto teze.

• Šljivotres, 72 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Evo i slike tog prelaza pa pripazite jos jednom: post-21418-0-22906100-1340144469_thumb.jpg

Znao sam ja kakav je taj put pa sam u jednom trenutku usao u Ljuboviju i pitao jednu zenu za put za Pecku i Valjevo, i ova mi kaze "ovim putem samo pravo". Kad posle pola kilometra vidim opet Drinu sa leve strane i posto me mrzilo da se vracam produzim napred i zajebem se... 1hmm.gif al dobro, moje duge noge su me i ovaj put spasile belaja. Kako je krenuo motor da propada ja sam samo stao na desnu nogu a levu raskrecio koliko sam mogao i pustio ga da padne na bok izmedju mojih nogu, mogu da zamislim kakva je to scena bila 1lol.gif.

p.s. hvala kolegama automobilistima koji su mi priskocili u pomoc i podigli motor dok sam se ja pitao sta se desilo?!? 1staa.gif

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1

aha, na tom pruznom prelazu... on nije bas na ulazu u loznicu. on je izmedju malog zvornika i banje koviljace (ako nisam pomesao)

ali u svakom slucaju odlicno si prosao :)

neko je vec napisao, ako nekad treba da prodjete deo izmedju loznice i malog zvornika, predjite na bosansku stranu, mnogo je bolji put! a i mislim da je jos gorivo jeftinije u bosni ;)

:moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja