LUC1FER 4 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponovih se i ja... Uzeo sam Arlen Ness gornji deo dvodelnog koznog kombinezona jer u pantalone ne moguda udjem zbog svojih hokejaskih butina... Prosto sam odusevljen jaknom... Protektori na ramenima, laktovima, podlakticama, ledjima. Stoji kao salivena Uz to sam uzeo i vizir za kacigu reflektujuci...da se slazu kao i antifog foliju...koja me je iznenadila cenom...20E...nije malo... evo i slike kako to sve izgleda... Jos cizme i pantalone i kompletan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice brate, rukavice... još me bole ruke od mladelačkog mangupiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Imam rukavice ali me mrzelo da ih oblacim za photo session Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan pasi da te ovakvog nesnimi molder...nahebo si ;D..sala mala...odlicna jasa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponovih se i ja... Uzeo sam Arlen Ness gornji deo dvodelnog koznog kombinezona jer u pantalone ne moguda udjem zbog svojih hokejaskih butina... Prosto sam odusevljen jaknom... Protektori na ramenima, laktovima, podlakticama, ledjima. Stoji kao salivena Uz to sam uzeo i vizir za kacigu reflektujuci...da se slazu kao i antifog foliju...koja me je iznenadila cenom...20E...nije malo... evo i slike kako to sve izgleda... Jos cizme i pantalone i kompletan sam I ZELENI motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...