d4do 138 Napisano Jun 15, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako se vi snalazite za sijalice u OFF-u? Ja ih nemogu nateći,dvije vožnje i nema više... Sva se rastrese. Ima li neko da mi preporuči nešto dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto, zato sam narucio LED stop svetlo, a prednje mi ne mrda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jun 16, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kako nemrda? pa u mene je zadnje baš ok,prednje me za@ebava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, skakucem svuda, drndam po kamenju i prednje je ok, ne crkava sijalica, doduse far je od 09' yamahe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Jun 16, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja obavezno ugasim svetlo i nije mi do sad crkavala sijalica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 18, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan A ima neko iskustva kako se ponasaju ksenoni + offroad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan .... XR mi je imao far plasticni kojem se NE menja sijalica (bar ne na klasicni nacin) i nikad nisam imao problema, osim tresnje obrati paznju i koliki je napon u sistemu na turazi ako ti toliko cesto izgaraju...... i uglavnom na off motorina nisam imao holegene vec klasicne...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 18, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A ima neko iskustva kako se ponasaju ksenoni + offroad? Nikako ako nisu FIRMIRANI, na kineze zaboravi.... TRAIL TECH ima specijalizovane za OFF ROAD ali su SKUUUPIIIIIII...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jun 19, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan napon je ok,napominjem da je zadnja sijalica tu već godinu,ali prednja... kupio i bolju kao Hella al ,đoko ,neradi nakon prvog off-a žešćeg. reko da nema kakva namijenjena za to? očigledno ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 25, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a da proveris instalacije i "grlo" ??? Ja imam drugi problem, meni je far yamahe WR nemam pojma kojeg godista, al nocu bre sija ko klinac! Ako nije dobro osvetljenje na putu ili jaka mesecina i jos plus ne poznajes put, ne mozes preko 60 da vozis... jel ima neko nekakvo resenje ili da vracam stari far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 25, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan a da proveris instalacije i "grlo" ??? Ja imam drugi problem, meni je far yamahe WR nemam pojma kojeg godista, al nocu bre sija ko klinac! Ako nije dobro osvetljenje na putu ili jaka mesecina i jos plus ne poznajes put, ne mozes preko 60 da vozis... jel ima neko nekakvo resenje ili da vracam stari far Cekaj, cekaj pa nama je isti far. Meni sija kao lud, bar 200 metara, ima ga i moj drugar i on je prezadovoljan. Ili ti je menjana sijalica unutra ili je nesto oko struje??? Nemoj da vracas stari far, ovaj svetli kao lud samo vidi do cega je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 25, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a koju sijalicu imas?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan U Kragujevcu sam, a moped u Kraljevu, tako da to mogu da pogledam tek za sedam dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jun 25, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio ovo pa ću da vidim default.jpgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio ovo pa ću da vidim default.jpgled Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jul 12, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan JOŠ NIJE STIGLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I jel stiglo. Hocu i ja da narucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 19, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan jest,stiglo je. što se tiče svjetlosti ok što se tiče osvjetljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo pojasni, gde je problem? Cime si nezadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan meni ksenon koji sam stavio na prosli motor sasvim lepo osvetljavao i nije crkavalo mada nisam bas terao mnogo off road ali bilo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 28, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo pojasni, gde je problem? Cime si nezadovoljan? Prosto, svjetli ali nedovoljno osvjetljava. tačnije, imam osjećaj da svjetli jače od xenona ali je svjetlosni snop prektatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druze LED nikako NE MOZE da ide kao glavno svetlo. Eventualno kao maglenka. Nisu jos izmislili takav LED da moze da baca snop. Lepo ti napisa rboban, Nikako ako nisu FIRMIRANI, na kineze zaboravi.... TRAIL TECH ima specijalizovane za OFF ROAD ali su SKUUUPIIIIIII...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 26, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze LED nikako NE MOZE da ide kao glavno svetlo. Eventualno kao maglenka. Nisu jos izmislili takav LED da moze da baca snop. Lepo ti napisa rboban, Covjek je u pravu, ako hoces svjetlosni snop od LED tehnologije, onda moras raditi sa socivima i projektorima za LED. Ove sijalice sluze samo za show vozila, koja nisu namijenjena za upotrebu u javnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...