Peki 1214 Napisano Jun 13, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kožnu jaknu - motorku Veličina "L" (50) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 18, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da si iz Beograda preporucujem da odes do Autokomande u Butik koze Boban tamo sam ja moju koznu jaknu kostala 150 jura ali vredi svaki evric, pao sa njom skoro pa nista joj nije bilo, znaci dobar je kvalitet, evo kakav je model ali imaju razlicite! Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 18, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Moj zet kupio takvu u Solunu za 60e i extra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 18, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da si iz Beograda preporucujem da odes do Autokomande u Butik koze Boban tamo sam ja moju koznu.... To mi je još jedan ortak rekao. Moraću da odem do njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Jun 27, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Trazis novu ili polovnu? ja imam polovnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 27, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Može i polovna ako je u dobrom stanju. Okači neku sliku ovde ili na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LALE-S 2 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: YAMAHA FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je u korektnom stanju. Ima tragova nosenja koji se vide na postavi ali sve drugo je ok. A cena od 40e mislim da je isto ok. Ja sam visine 178cm i imam 90kg (ja sam maneken sa slike) a imam i potpuno nove cizme, nikad obuvene broj 44 mada mislim da je vise za nekog sa brojem 45. Cena 80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...