Jump to content

Moto Zajednica

Ostrvo man

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

torrent za 2007

Ja sam skinuo taj torrent i kliknuo na njega, a na LimeWire mi se pojavio on. Ali ne moze da locira izvor. Molim vas mala pomoc :)

limewire ne skida torrente

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4393 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Ja nemam ni satelit a ni kablovsku a zelja mi je da gledam, na youtube ima samo neki delovi od 2-3minuta. Da li ima niki snimak od sat vremena ili tako nesto.

postoji DVD,ja sam ga gledao davno,ali vise neznam kako doci do njega

Evo ovde mozete da porucite DVD

http://www.dukevideo.com/Bikes/DVD.aspx

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Evo ovde mozete da porucite DVD

http://www.dukevideo.com/Bikes/DVD.aspx

;D ;D ;D ;D

ajd dolazi vamo na odmor, predugo si tamo

;D ;D ;D ;D

da znas da mi se takve misli vrte po glavi zadnjih dva meseca i sve pravim neke kombinacije.Ali porucio sam neke delove za trkaci motor i to mi je ispalo vise od onoga sto bi mi trebalo za odmor i kartu do Srbije ;D

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Ali porucio sam neke delove za trkaci motor i to mi je ispalo vise od onoga sto bi mi trebalo za odmor i kartu do Srbije ;D
Obeć'o si se za Novaka ovde, sad kukaj kol'ko oćeš i motori, kamiJoni, aviJoni....ima se nacrtaš ovde kako znaš i umeš, razumeš?!?!? ;D

• Zainteresovan, 981 postova

I to od kad je obecao! Nego cekao sam prvo,da ga neko od starijih napadne!

Mixa, daj malo vise podatako o ovome, ko vozi, kavi motori, koje kase, .... znas ti na sta mislim.

Ali porucio sam neke delove za trkaci motor i to mi je ispalo vise od onoga sto bi mi trebalo za odmor i kartu do Srbije ;D
Obeć'o si se za Novaka ovde, sad kukaj kol'ko oćeš i motori, kamiJoni, aviJoni....ima se nacrtaš ovde kako znaš i umeš, razumeš?!?!? ;D

e pa sada vec razmisljam ali samo koju novu slavite ;D

• Svrati ponekad, 272 postova

To su jedne od naj opasnijih trka na svetu, citao sam clanke o njima. Jedna od legenda ostrva Man je bio Joe Dunlop ali na zalost poginuo je sa svojom cerkom na motoru i saobracajnom udesu i nije bio kriv. A toliko godina je bio prvak na tim trkama i tolikom je riziku bio izlozen, to je samoubilacki rizik, i pogine van trke. Kada su pitali jednog poznatog vozaca iz Superbike, da li bi nekad vozio TT on je odgovorio da bi, ali kad ne bi imao porodicu i kad ne bi imao razloga da zivi.

Joe Dunlop je živ dan danas,a poginio je sa ćerkom legenda Mike Heilwood poznat kao Mike the bike,a inače Joe Dunlop je najtrofejniji vozač Isle of Man ikada.

Trenutno je najbrži na ostrvu Ian Mcguiness sa CBR 1000 RR,i to ove godine je potukao rekord najveće prosečne brzine,svi suzukiji iza njega tamo gde im je  i mesto. ;D ;D ;D ;D ;D

Inače krug koliko se sećam ima 68 km i preko 200 krivina.

To su jedne od naj opasnijih trka na svetu, citao sam clanke o njima. Jedna od legenda ostrva Man je bio Joe Dunlop ali na zalost poginuo je sa svojom cerkom na motoru i saobracajnom udesu i nije bio kriv. A toliko godina je bio prvak na tim trkama i tolikom je riziku bio izlozen, to je samoubilacki rizik, i pogine van trke. Kada su pitali jednog poznatog vozaca iz Superbike, da li bi nekad vozio TT on je odgovorio da bi, ali kad ne bi imao porodicu i kad ne bi imao razloga da zivi.

Joe Dunlop je živ dan danas,a poginio je sa ćerkom legenda Mike Heilwood poznat kao Mike the bike,a inače Joe Dunlop je najtrofejniji vozač Isle of Man ikada.

Trenutno je najbrži na ostrvu Ian Mcguiness sa CBR 1000 RR,i to ove godine je potukao rekord najveće prosečne brzine,svi suzukiji iza njega tamo gde im je  i mesto. ;D ;D ;D ;D ;D

Urke nemoj da te neko cuje Joe Dunlop je poginuo u Estoniji ako se ne varam na cestovnoj trci

Inače krug koliko se sećam ima 68 km i preko 200 krivina.

William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000) was a world champion motorcyclist, best known for road racing. In 2005 he was voted the fifth greatest motorcycling icon in history by Motorcycle News.[1] His achievements include three hat-tricks at the Isle of Man TT meeting (1985, 1988 and 2000), where he won 26 races in total. During his career he won the Ulster Grand Prix 24 times. In 1986 he won a fifth consecutive Formula One world title. His nickname was 'King of the Road'.

He was awarded the MBE in 1986 for his services to the sport and in 1996 he was awarded the OBE for his humanitarian work for children in Romanian orphanages. Dunlop would often load up his race transporter and deliver clothing and food to the trouble spots of Bosnia and Romania. His humanitarian work was often done without drawing attention, in keeping with his humble nature.[2]

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/JoeyDunlopTT92.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/JoeyDunlopTT1992BrayHill.jpg

Dunlop died in Tallinn, Estonia in 2000 while leading a 125cc race (he had already won 750cc and 600cc events). He appeared to lose control of his bike in the wet conditions and was killed instantly on impact with trees. As a mark of respect, the Estonian government's official website was replaced with a tribute to Dunlop within hours of his death. Northern Irish television carried live coverage of his funeral. Fifty thousand mourners attended the funeral, which was attended by bikers from across Ireland and the United Kingdom.[3]

A memorial statue was erected in his home town of Ballymoney, Northern Ireland. In the Isle of Man, a statue of Joey astride a Honda overlooks the Bungalow Bend at Snaefell and the 26th Milestone area of the TT Course has been renamed "Joey's" Throughout his entire career Joey remained apolitical and anti-sectarian. He was followed and supported by both Catholics and Protestants. His funeral attracted a huge cross community turnout, both sides putting aside their differences to remember a sporting legend.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9d/Joey_Dunlop_Funeral.jpg

Bas to, da malo lakse prica, razumeo bih...ali ovako :-\

ako se nedruzis s njima neces ih nista razumeti.Ja imama prijatleje iz svih delova UK koji zive ovde i posle 8 godina druzenja neke ne razumen sta pricaju.

• Drug član, 1372 postova

Ma ne treba da ih razumem, zvuk motora odlicno razumem tako da nemam problema. Do sada sam ovaj snimak tri puta gledao i nimalo mi nije bio dosadan. A najvise volim ono kocenje pre krivine kad izbaci nogu a ruka samo radi na gasu kad vraca u nizu, uhhhh sav se najezim ;D ;D ;D!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja