enone 10 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.download.com/Azureus/3000-2196_4-10720980.html?tag=lst-0-1 skini prvo ovaj program... uz pomocc njega skidash torente... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Pokrenuo sam skidanje Isle of Man. Za sada skida 1kb/s nadam se da ce kasnije malo da poveca, verovatno je izvor zauzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan torrent za 2007 Ja sam skinuo taj torrent i kliknuo na njega, a na LimeWire mi se pojavio on. Ali ne moze da locira izvor. Molim vas mala pomoc limewire ne skida torrente Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9550 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam ni satelit a ni kablovsku a zelja mi je da gledam, na youtube ima samo neki delovi od 2-3minuta. Da li ima niki snimak od sat vremena ili tako nesto. postoji DVD,ja sam ga gledao davno,ali vise neznam kako doci do njega Evo ovde mozete da porucite DVD http://www.dukevideo.com/Bikes/DVD.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde mozete da porucite DVD http://www.dukevideo.com/Bikes/DVD.aspx ;D ;D ;D ;D ajd dolazi vamo na odmor, predugo si tamo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9550 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde mozete da porucite DVD http://www.dukevideo.com/Bikes/DVD.aspx ;D ;D ;D ;D ajd dolazi vamo na odmor, predugo si tamo ;D ;D ;D ;D da znas da mi se takve misli vrte po glavi zadnjih dva meseca i sve pravim neke kombinacije.Ali porucio sam neke delove za trkaci motor i to mi je ispalo vise od onoga sto bi mi trebalo za odmor i kartu do Srbije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan kod mene doslo do 75% sto znaci da je do sutra film kompletan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja skidam, stiglo mi je donekih 7% ;D ali strpljenje se isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Po onome kako pise na programu zavrsice za 21dan ;D. Ali se nadam da ce malo da ubrza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 31, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan download kompletan pa ako nekog interesuje nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 31, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ali porucio sam neke delove za trkaci motor i to mi je ispalo vise od onoga sto bi mi trebalo za odmor i kartu do Srbije ;D Obeć'o si se za Novaka ovde, sad kukaj kol'ko oćeš i motori, kamiJoni, aviJoni....ima se nacrtaš ovde kako znaš i umeš, razumeš?!?!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 31, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I to od kad je obecao! Nego cekao sam prvo,da ga neko od starijih napadne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I to od kad je obecao! Nego cekao sam prvo,da ga neko od starijih napadne! Mixa, daj malo vise podatako o ovome, ko vozi, kavi motori, koje kase, .... znas ti na sta mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9550 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ali porucio sam neke delove za trkaci motor i to mi je ispalo vise od onoga sto bi mi trebalo za odmor i kartu do Srbije ;D Obeć'o si se za Novaka ovde, sad kukaj kol'ko oćeš i motori, kamiJoni, aviJoni....ima se nacrtaš ovde kako znaš i umeš, razumeš?!?!? ;D e pa sada vec razmisljam ali samo koju novu slavite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 31, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan To su jedne od naj opasnijih trka na svetu, citao sam clanke o njima. Jedna od legenda ostrva Man je bio Joe Dunlop ali na zalost poginuo je sa svojom cerkom na motoru i saobracajnom udesu i nije bio kriv. A toliko godina je bio prvak na tim trkama i tolikom je riziku bio izlozen, to je samoubilacki rizik, i pogine van trke. Kada su pitali jednog poznatog vozaca iz Superbike, da li bi nekad vozio TT on je odgovorio da bi, ali kad ne bi imao porodicu i kad ne bi imao razloga da zivi. Joe Dunlop je živ dan danas,a poginio je sa ćerkom legenda Mike Heilwood poznat kao Mike the bike,a inače Joe Dunlop je najtrofejniji vozač Isle of Man ikada. Trenutno je najbrži na ostrvu Ian Mcguiness sa CBR 1000 RR,i to ove godine je potukao rekord najveće prosečne brzine,svi suzukiji iza njega tamo gde im je i mesto. ;D ;D ;D ;D ;D Inače krug koliko se sećam ima 68 km i preko 200 krivina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam Joe Dunlop je poginuo 2002 ili 2003 godine, ima njegov spomenik na ostrvu man. U ostalom pogledaj snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9550 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan To su jedne od naj opasnijih trka na svetu, citao sam clanke o njima. Jedna od legenda ostrva Man je bio Joe Dunlop ali na zalost poginuo je sa svojom cerkom na motoru i saobracajnom udesu i nije bio kriv. A toliko godina je bio prvak na tim trkama i tolikom je riziku bio izlozen, to je samoubilacki rizik, i pogine van trke. Kada su pitali jednog poznatog vozaca iz Superbike, da li bi nekad vozio TT on je odgovorio da bi, ali kad ne bi imao porodicu i kad ne bi imao razloga da zivi. Joe Dunlop je živ dan danas,a poginio je sa ćerkom legenda Mike Heilwood poznat kao Mike the bike,a inače Joe Dunlop je najtrofejniji vozač Isle of Man ikada. Trenutno je najbrži na ostrvu Ian Mcguiness sa CBR 1000 RR,i to ove godine je potukao rekord najveće prosečne brzine,svi suzukiji iza njega tamo gde im je i mesto. ;D ;D ;D ;D ;D Urke nemoj da te neko cuje Joe Dunlop je poginuo u Estoniji ako se ne varam na cestovnoj trci Inače krug koliko se sećam ima 68 km i preko 200 krivina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000) was a world champion motorcyclist, best known for road racing. In 2005 he was voted the fifth greatest motorcycling icon in history by Motorcycle News.[1] His achievements include three hat-tricks at the Isle of Man TT meeting (1985, 1988 and 2000), where he won 26 races in total. During his career he won the Ulster Grand Prix 24 times. In 1986 he won a fifth consecutive Formula One world title. His nickname was 'King of the Road'. He was awarded the MBE in 1986 for his services to the sport and in 1996 he was awarded the OBE for his humanitarian work for children in Romanian orphanages. Dunlop would often load up his race transporter and deliver clothing and food to the trouble spots of Bosnia and Romania. His humanitarian work was often done without drawing attention, in keeping with his humble nature.[2] http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/JoeyDunlopTT92.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/JoeyDunlopTT1992BrayHill.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 31, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop died in Tallinn, Estonia in 2000 while leading a 125cc race (he had already won 750cc and 600cc events). He appeared to lose control of his bike in the wet conditions and was killed instantly on impact with trees. As a mark of respect, the Estonian government's official website was replaced with a tribute to Dunlop within hours of his death. Northern Irish television carried live coverage of his funeral. Fifty thousand mourners attended the funeral, which was attended by bikers from across Ireland and the United Kingdom.[3] A memorial statue was erected in his home town of Ballymoney, Northern Ireland. In the Isle of Man, a statue of Joey astride a Honda overlooks the Bungalow Bend at Snaefell and the 26th Milestone area of the TT Course has been renamed "Joey's" Throughout his entire career Joey remained apolitical and anti-sectarian. He was followed and supported by both Catholics and Protestants. His funeral attracted a huge cross community turnout, both sides putting aside their differences to remember a sporting legend. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9d/Joey_Dunlop_Funeral.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Novembar 1, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se promakao mi je taj podatak,nije namerno,a i ko će ih sve ispratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko prevod sa Isle of man TT 2007???????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prevod ne verujem da ima, a kako onaj prica ko navijen ne mogu da pohvatam sta prica. Ali sam se zadovoljio sa zvukom motora. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bas to, da malo lakse prica, razumeo bih...ali ovako :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9550 Napisano Novembar 3, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Bas to, da malo lakse prica, razumeo bih...ali ovako :-\ ako se nedruzis s njima neces ih nista razumeti.Ja imama prijatleje iz svih delova UK koji zive ovde i posle 8 godina druzenja neke ne razumen sta pricaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 4, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba da ih razumem, zvuk motora odlicno razumem tako da nemam problema. Do sada sam ovaj snimak tri puta gledao i nimalo mi nije bio dosadan. A najvise volim ono kocenje pre krivine kad izbaci nogu a ruka samo radi na gasu kad vraca u nizu, uhhhh sav se najezim ;D ;D ;D!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...