brzi vb 1 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan moje se iscepalo ako znate nekog ko moze da ga ponovo sredi da bude kao novo ili ako ima neko da prodaje celo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Jun 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Boban iz Zemuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi vb 1 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozes li broj da mi das Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15567 Napisano Jun 16, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod njega http://www.facebook.com/srdjan.autoenterijeri#!/srdjan.autoenterijeri?sk=info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moje se iscepalo ako znate nekog ko moze da ga ponovo sredi da bude kao novo ili ako ima neko da prodaje celo odakle si druze,ako si iz vrnjacke banje imas u blizini(u LJubicu) coveka koji radi odlicno i nije skup.ako se dobro secam neciju je uzeo manje od 2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi vb 1 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...