maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Macakr6 75 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R Prijavi odgovor kao problematičan profiler hvala na slikama i hvala tvojoj devojci na merenju vremena koje je macakr6 1.34 a alexu mereno skijasevim tel.1.33 licno hvala o sonesi z takodje na slikama i naravno svim drugarima sa staze na lepom druzenju i voznji ,do sad proglasavam sliku sa momkom koji vozi motocikl br. 130 dok se nepojavi motoras sa svojom plejadom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog najbrzeg kruga. 1,40 Molim drugare koji dobro voze da ga slobodno iskomentarisu i kazu gde gresim i kako bi moglo brze. Mislim da ce i meni i drugima biti korisno za unapredjenje voznje. Malo drma, ali i nije toliko strasno koliko sam mislio da ce biti. Unapred hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ''' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraMan 46 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 57 postova Motocikl: CBR 1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ovog momka? On je slikao ceo dan po najvećoj vrućini!!! Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Jul 4, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan @tkd Koliko ja videh, 1.41 ti je vreme. Ja bih rekao da prerano ubacuješ u višu brzinu, prolaziš i najbržu levu i najdužu desnu krivinu trećom na malim obrtajima umesto drugom. Posle najsporije leve, ubacio si u treću već na 10k obrtaja i onda vozio najdužu desnu na 6k. Naravno i na kasnijem kočenju i većem gasu kroz krivinu možeš još da uštediš vremena ali to svi znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ovog momka? On je slikao ceo dan po najvećoj vrućini!!! Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi? Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tkd 174 Napisano Jul 4, 2012 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: Suzuki gsx r 600 k8 Prijavi odgovor kao problematičan @tkd Koliko ja videh, 1.41 ti je vreme. Ja bih rekao da prerano ubacuješ u višu brzinu, prolaziš i najbržu levu i najdužu desnu krivinu trećom na malim obrtajima umesto drugom. Posle najsporije leve, ubacio si u treću već na 10k obrtaja i onda vozio najdužu desnu na 6k. Naravno i na kasnijem kočenju i većem gasu kroz krivinu možeš još da uštediš vremena ali to svi znamo Hvala na komentaru druze. Vreme je stvarno 1.41. Mislim da sam isekao krug pre najbrzeg, moracu ponovo. Kapairam sta mi kazes, sad i ja vidim da sam ranije saltao nego sto je trebalo. Probavao sam da onu najduzu desnu (izlaz na pravac) prodjem i drugom, ali zbog onih grba mi se motor cinio nestabilnim, pa sam se osecao sigurnije kada je prolazim trecom. Tako mi se motor cinio stabilnijim, ali onda nikad kraja trecoj brzini a to sigurno kosta u vremenu. Na par krivina sam stvarno mogao dosta kasnije da kocim. I to se sada lepo vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Jul 4, 2012 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ovog momka? On je slikao ceo dan po najvećoj vrućini!!! Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi? To je MOTORAS. Decku stvarno svaka čast za trud i strpljenje. Izdržao je na onom suncu više nego neki što su došli da voze. Verovatno je čovek u nekoj gužvi ili ima mnogo slika?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 4, 2012 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ovog momka? On je slikao ceo dan po najvećoj vrućini!!! Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi? Sigurno nije problem u lovi pošto se dobrovoljno javio da slika. Plaćanje bi morao organizator da ugovori sa fotografima pre TD-a. Ja bih rado platio mukotrpan rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ovog momka? On je slikao ceo dan po najvećoj vrućini!!! Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi? Sigurno nije problem u lovi pošto se dobrovoljno javio da slika. Plaćanje bi morao organizator da ugovori sa fotografima pre TD-a. Ja bih rado platio mukotrpan rad. SLAZEMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 4, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna ovog momka? On je slikao ceo dan po najvećoj vrućini!!! Mislim da ima odličnu kolekciju fotografija, i ja sam rad i da mu platimo za snimke ako je to razlog što neće da ih objavi? Siguran sam da nije to u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraMan 46 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 57 postova Motocikl: CBR 1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Motoraš, svaka ti čast, prvo što si izdržao po onom paklu da slikaš, a drugo što su ti slike fenomenalne!!! Sve pohvale!!! Što se mene tiče slobodno ostavi broj tekućeg računa na koji treba da uplatimo za tvoje usluge, i reci mi da li je moguće da sve slike narežeš na neki CD/DVD pa da pošalješ preko post expressa, ili da ih ostavis na nekom serveru (SEND SPACE) da možemo da ih preuzmemo. U svakom slučaju, još jednom SVAKA ČAST!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 4, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan na kom serveru da ostavi preko 5000 slika? @ motoras ... naleti na hladan sok ...svaka cast slike su extra a i tebi skidam kapu za muke i trud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 4, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se već zabrinula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 4, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuu bruka su dobre fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...