cbr f sport 0 Napisano Jun 9, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Prnjavor BIH Motocikl: Honda CBR 600 f Sport Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je mala pomoc.Riknuo mi regler na mopedu.Sve sam provjerio i ustanovio da je to.Pregrijava se u roku pod petnaestak sek.,a grije i kablove pa i konektor sto se kopca na faye iz masine,nepuni dovoljno sa potrosacima upaljenim..Ako neko zna gdje ima za kupiti nov ili polovan nek da neki odgovor.Kakvo je vase misljenje o zamjenskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam nove reglere zamjenski vec par komada sam ugradio na 1000 rr 600 rr 900 rr i nema nikakvi problema a ako ti se puno griju kablovi moras da provjeris namotaj zato kod tih modela prvo on crkne pa regler. tel. 0038765019194 Jovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cbr f sport 0 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Prnjavor BIH Motocikl: Honda CBR 600 f Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jovo "boldor"kontaktirat cu te sutra.Ma znas ti mene,a i ja tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cbr f sport 0 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Prnjavor BIH Motocikl: Honda CBR 600 f Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jovo "boldor" neki dan te sretoh u Prnjavoru,al tad nisam imao problem.Cucemo se sutra,jes ti jos u Brodu,oces dolaziti do nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Jun 11, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ok .Pozdrav bio sam ti juce u Prnjavoru posalji mi broj svoj dolazicu kod Dragana za dan dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...