Desert Fox 248 Napisano Jun 8, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dve potpuno nove majice sa logoom "Dakar" Vec pola godine mi stoje u ormanu, pa se nadam da ce nekoga obradovati...... . Jedna je sa zlatnim tiskom a druga sa srebrnim. Cena..... pojma nemam.... Nadam se da 800 dindzi nije mnogo.... Moj tel je 063 477262 pa se javite jer nisam bas toliko cesto na forumu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Koja velicina ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eto uzimam ja tu sa zlatnim jer mi zlatan i motor a i ja sam zlatan....,reci mi jel to opticka varka ili je nesto po njoj ko izmuljano??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 10, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Zakasnio si za zlatnu maju Sent from my HTC Tattoo using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jun 11, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste zakasnili...uzeo ja obe. Poslao je momak jutros. Ko rano rani... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 11, 2012 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla maja jos jutros u 8, brzo efikasno, svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 11, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vam se svidjaju.... Ja sam ih sam uradio za sebe ali tako stoje u ormanu. Ako bas neko zeli,mogu i njemu da uradim.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Zakasnio si za zlatnu maju Sent from my HTC Tattoo using Tapatalk 2 e bas si neki......smrc smrc... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...