Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,evo debelo razmisljam sta da radim. Originale auspuh za mog runnera vxr 200 kosta 32500 kod Moto Davora i slogirao sam se kad sam cuo cenu. Googlao,citao i ovde neke temer,lpostove i ne znam sta da radim. Lik iz Ade mi nudi da biram oblik,zvuk,dizajn za cenu od 110-170 eurica zavisno od modela. Da li je neko imao,ima,planira da pazari auspuh iz Dragon-a? Znam da je org.najbolji ali brate,tri glavice nije malo. Takodje,ako neko ima nekog da mi uradi moj originalni,bilo bi super. Poceo je grozno da zvoni,kao da je istrulio iznutra pa zvonucka na nekim obrtajima i cacka mi zivac. AKo pak neko moze nov originalni da nabavi jeftinije,to bi bila pesma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12295 Napisano Jun 8, 2012 Ne silazi, 7246 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Roberta iz Ade, pocetne cene su mu vec od oko 80 eura. Ja ga imam na Kawi i mogu ti reci da je to uradjeno izuzetno i da ne zaostaje ni u cemu za ostalim proizvodjacima. Zvuk biras i nema sta, lepo se cuje, nije ono da vristi i prdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a mape? dal to rade, na mom motoru svako guranje drugih grana i lonaca mora da se cacne i proprati mapom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Samo auspuhe. Svako čačkanje i štelovanje motora ćeš morati negdje drugo da uradiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Roberta i rekao mi da je zbog bolesti sprecen za rad do daljnjeg. O kakvim mapama se radi? Da li i ja to treba sa nadjem za moj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 8, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da su bolji Dragon ali verovatno je stvar ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Jun 8, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Drugar uradio dragon za biga....vrh lepo izgleda a lepo se i cuje!preporuka --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?a32d1j Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Roberta i rekao mi da je zbog bolesti sprecen za rad do daljnjeg. O kakvim mapama se radi? Da li i ja to treba sa nadjem za moj motor? Jel karb ili ubrizgavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano Jun 8, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dosta prepucavanja ko je bolji Ada ili Dragon, kada sam resio da promenim izduv na svom Satelisu 250ccm takodje me je mucilo kod koga raditi ali odluka je pala za Roberta iz Ade ( vecina ljudi je pohvalila Roberta ) i tako u januaru mesecu skinem oridjinale i sa kolegom koji vozi KLE 500 pravac Ada. Robert nas je docekao domacinski, pokazao gotove modele i cena koja je za koji model auspuha, kolega je za svog KLE 500 uzeo ovalni-bruseni sa niklovanom kapicom, selnom i 2 opruge za 80e dok je moj hexagonal sa karbon kapicom i selnom ispao 170e. Radionica je cakum pakum, masine, alati, kalupi i td sve na svom mestu sto meni odaje utisak ozbiljnosti u poslu i ako je u invalidskim kolicima svaka cast sta covek radi. Zavrsio je posle 10tak dana oba lonca, otisao ponovo do njega da preuzmem ( nisam hteo da mi salje postom jer robu ubacuju skoro kao drva pa da se ne bi ostetilo kojim slucajem ) Sto se tice mape ubrizgavanja tu ne bi trebao da imas problem iliti nekog stelovanja vec samo izmontas lonce i gas ( Satelis ima l. sondu, direktno ubrizgavanje, komjuter, senzori i sve radi kako treba sem sto je bolji odziv na gas i na leru bolje radi agregat o zvuku i da ne pricam..prezadovoljan takodje Beverly, Malaguti 3 rade normalno ). Ako zelis uzivo cuti i videti kako izgleda na mom i koleginom dvotockasu dodjo do Verana ( Peugeot servis na Banjici ) Pozdrav i nadam se da sam kolko tolko pomogao Stavicu par slika malo kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Roberta i rekao mi da je zbog bolesti sprecen za rad do daljnjeg. O kakvim mapama se radi? Da li i ja to treba sa nadjem za moj motor? Jel karb ili ubrizgavanje? Karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja bi nesto Robertov ali nazalosr covek ne moze da radi. Razmisljam,razmisljam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Roberta i rekao mi da je zbog bolesti sprecen za rad do daljnjeg. O kakvim mapama se radi? Da li i ja to treba sa nadjem za moj motor? Jel karb ili ubrizgavanje? Karb Onda će ti trebat jedan šrafciger, možda, zavisi od toga kako će se motor ponašat sa novim auspuhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Roberta i rekao mi da je zbog bolesti sprecen za rad do daljnjeg. O kakvim mapama se radi? Da li i ja to treba sa nadjem za moj motor? Jel karb ili ubrizgavanje? Karb Onda će ti trebat jedan šrafciger, možda, zavisi od toga kako će se motor ponašat sa novim auspuhom Uf,sad mi lakse,barem toga imam,duzi,kraci,tanji,deblji...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje uradio auspuh kod Roberta (Race) iz Ade. Stavio sam ga juce na Xcitinga. Mogu ti reci da sam prezadovoljan. Trazio sam da ne bude previse bucan. i uradio mi je sa polukomorama. Na leru i kad se turira u mestu je mozda i malo bucniji ali u voznji je odlican. Kao kod Satelisa i mozda i malo tisi. Robert je za svaku pohvalu. Preko e-maila smo se sve dogovorili i poslao mi je brzom postom. Ja samo napravio jedan distancijal za kacenje selne posto on nije znao napamet koliki treba i extra je. Evo kako izgleda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu poslao mail preko njegovog sajta pre dva dana i coek rece da ne radi. Da li treba da me najavi neko ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 8, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan I bas lepo izgleda na tvom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Niko me nije najavljivao.. Dopisivali smo se pocetkom godine dok sam vozio malagutija jer sam hteo za njega da radim auspuh ali sam promenio motor i sad kad sam mu se javio i rekao da mi treba za ovaj posle 3-4 dana auspuh mi je stigao na kucnu adresu. Cena je 100e. Probaj na fiksni da ga pozoces i pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15569 Napisano Jun 8, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Covek radi samo sto je problem sto ga prijavljuju i navlace inspekciju na vrat, probaj na mobilni 064/405-7-222 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...