bu2rider 3 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: budva Motocikl: KTM 990 SMT Prijavi odgovor kao problematičan e pa drage kolege ja sam od juce ponosni vlasnik gore pomenutog motorcikla od juce sam presao nekih 200km i utisci su wauuuu kako je lijep osjecaj kad sjednete na motor a na satu 000000km dvoumio sam se izmedju triumpha tigera 800(mislio sam malo da se skrasim) ili ovog SMT-a..ali posto sam dobio ponudu koja ne moze da se odbije (dobio sam uz njega kao poklon crash barove, veci vizir, i bocne original kofere...nisam mogao da odbijem tu ponudu ) a i prije sam vozio KTM odlucih se ipak za njega i nisam zazalio... položaj za vožnju odličan, nema vibracija, abs serijski. ma bruka...još sam pod utiscima...nije toliko agresivan na gasu kao SD(na zalost:)) ali ide sasvim fino ovo sto sam ja moga da vidim jer naravno prvih 1000km se mora malo pripaziti....evo jedna slika da vidite kako izgleda a kasnije cu slikati kad namontiram sve.. PS mozda nisam potrefio temu pa molim admine da premjeste,hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom... Uzivaj u voznji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecno,bas lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uf. prelep! Sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa,sa srecom druze! Moram doc da ga vidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor , sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan PRELEP MOTOR, zelim ti puno predjenih kilometara, pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i puno lepih kilometara ti zelim,a za odabir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bu2rider 3 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: budva Motocikl: KTM 990 SMT Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima...jos samo da nadjem malo vise vremena pa da se otisnem neđe :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Lepota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...