Marko011 2457 Napisano Jul 3, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kawa koja se prodaje na forumu ne izgleda loše (samo ne bi mogao da živim sa onim prednjim držačima), idi je pogledaj,.................i iako je cema fiksna daj svoju ponudu, sigurno ima nešto da se radi na njoj, ipak je 99to, nemoj euforično da se zalećeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan eno neki zx6r iz panceva u oglasima za 2300. Sav je sjaji kao nov. edit: vec vise puta predlozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jul 4, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ona kawa je kao casa, za te pare nemoze se nista bolje naci, nacices onu noviju 636 sa lepsim farovima ali ne u tom stanju. Mani se R1, skoro jedan poginu, mali mu bio gsxr750 pa mu trebao R1.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shone357 0 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam video sam tu kawu u oglasima, ne izgleda lose na slikama, mozda bi i mogao za vikend da odem da je pogledam ako budem bio u bg-u, ali nesto kawe mi se ne svidjaju, jedino stanje izgleda na slikama odlicno...... elem sta mislite o GSXR-u SRAD-u imam neku ponudu da menjam auto za njega, pa bih se raspitao malo o tom modelu, jel valja i kakvi su to motori, ovaj je GSXR 750 `99 god malo izgrebana desna strana nista strasno, kaze vlasnik da je u odlicnom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djn125 5 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: ZX6R '99 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na predlogu za moju kawu ali prodata je u rekordnom roku,za 2 dana. Prvi koji je dosao da pogleda je kupio. Decko je proveo ceo dan kod mene i na svakih 5 min se cudio kako nema manu ni ogrebotinu i kako nije farbana a jedva se nakanio da dodje pa pogleda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 28, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Udobnost i pouzdanost Honda 600 ili 900, a ostrija voznja R6 mada je na testovima opet Honda pobedila pored Yamahinih 10ks vise. Suzuki i Kawasaki po meni nisu opcija iako najvise volim Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 28, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan И на крају јеси узео нешто ? Не гледај марку, гледај стање. Сам вероватно знаш шта се ради на скуповима са Р моторима. Кад погледам, дође ми да плачем... По мени, хонда цбр 600 ф4 је најквалитетнија и вероватно најбоља. Мој друг има ГСХР к2, као бомбона. није падано, није фарбан, скоро без огреботине. Моја препорука, ако ниси купио могу да те повежем да погледаш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam SRAD 600 za prodaju,ostane ti 1000 eura u dzepu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 1, 2012 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodao svoju 1000rr ali je dobio k4 600 u zamenu i verujem da ce je dati ispod 3500€ pa ako ti to igra ulogu, javi se. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1511 Napisano Septembar 2, 2012 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio CBR 600F4 ('99, '00) sta nadjes. Vidim i ovde jedan u oglasima po realnijoj ceni, ja sam moj takodje platio po dobro ceni (imam '99). Motor koji ne voli da se druzi mnogo sa majstorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Septembar 2, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan sv650s Nije mi jasno ko je svrstao ovo MOTORCE u sportske motocikle. Postoji i tema u rubrici Sport Nego... Opste pravilo za kupovinu...sto mladji, sto lepsi, sto originalniji i sa sto manje kilometara. Narocito ako je prvi. Koji god da je. Ima vremena da se spoznaju mane i vrline i da se poredi sa drugima. To je na kraju krajeva licna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi uzeo radije mladju kavu nego stariju hondu.moja preporuka ninja 600. samo treba biti dosta obazriv pri kupovini. ako nadjes dobru ninju neces se pokajati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan neki evric vise i Suzuki GSR 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan GSR600 држи релативно високу цену, мада верујем да се може неки К6 спустити близу 3000еур али би у такав мотор опет морао уложити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Septembar 10, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ko misli da se vozi motorom, a da u njega ne daje ni dinar...bolje da se ne vozi. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не ради се о томе, већ ако спусти довљно цену на конто лоших гума, замене кочница и сервиса, купи такав мотор и то све одради долази се опет до исте цифре колико кошта исти такав мотор у топ стању. Уштеда је само привидна. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Septembar 10, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Не ради се о томе, већ ако спусти довљно цену на конто лоших гума, замене кочница и сервиса, купи такав мотор и то све одради долази се опет до исте цифре колико кошта исти такав мотор у топ стању. Уштеда је само привидна. Radi se o tome da usteda NE POSTOJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko misli da se vozi motorom, a da u njega ne daje ni dinar...bolje da se ne vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не ради се о томе, већ ако спусти довљно цену на конто лоших гума, замене кочница и сервиса, купи такав мотор и то све одради долази се опет до исте цифре колико кошта исти такав мотор у топ стању. Уштеда је само привидна. Radi se o tome da usteda NE POSTOJI Ја сам управо о томе и писао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ušteda ne postoji, ali važno je ne ispasti budala. U oglasima su svi motori u ekstra stanju, redovono servisirani, nikad padano, i naravno neizbežno, vozila baba na pijac...autoputem...na 4000 obrtaja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Septembar 16, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Не ради се о томе, већ ако спусти довљно цену на конто лоших гума, замене кочница и сервиса, купи такав мотор и то све одради долази се опет до исте цифре колико кошта исти такав мотор у топ стању. Уштеда је само привидна. Nije bas tako jer vecinu sto kaze ne mozes da proveris (ulje, svecice, filteri) a u 99% slucajeva kad kazu "nove gume" u stvari su nevozene ili "nevozene" ali stare 7-8-10 godina kupljene za 50e... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji je R6 2004 godiste za tu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 1, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan HS 650 R, mislim da mozes uteti star godinu dana za te pare, a odlican :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za te pare GSXR 600/750 K2-k3 ti je najbolja varijata. Sto kao pojava, sto zbog tehnickih stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecass 13 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: BGD Motocikl: Honda ST 1300 Prijavi odgovor kao problematičan SLIKA SVE GOVORI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...