Dejan SD 90 Napisano Februar 26 U prolazu, 87 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao ovako posto mi se ne svidja da stoji na upravljacu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 15 Napisano juče u 07:10 U prolazu, 52 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 2. 2026. at 10:03, Cedo11 je napisao: Ovo mogu da potpišem da je tačno. Prethodni lanac (originalni Stromov) podmazivao, čistio non stop, izdržao 30.000. Problem na fabričkom je bio što se par karika glavilo, O ring-ovi su verovatno otišli, pa se lanac baš čuo. Ovaj sad trenutni DID-ov, je skoro na 30.000 km, čistim ga i nauljim kad se setim, ne znam da li sam možda jednom dotezivao lanac za to vreme. Doduše, ovaj je X-ring, izgleda da je bolja priča od O-ring. I takođe imam taj kineski "Nemo". Treba odmah sve gumice unutar zameniti kvalitetnijim, jer fabričke gumice nisu ni za tegle i radiće solidno posao. Ja ga prošle godine nisam ni koristio, jer se negde probila cevčica, pa me mrzelo da sve skidam i zamenim novom. Тачно, ја муку мучим са тим, да ли неко може да предложи конкретно место(Пожељно БГ и околина) где купити квалитетне и који су тачни промери? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17155 Napisano pre 23 sati Integrisan, 8582 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi te originalne kao uzorak i idi u neku malo bolje snadbevenu gvožđaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 15 Napisano pre 23 sati U prolazu, 52 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Тражио сам по гвожђарама, имају обичне, али не адекватне за пливање у уљу. Други већи проблем је што нисам добио обе уз подмазивач, а ову мању која иде у канал сам оригиналну изгубио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4064 Napisano pre 23 sati Drug član, 1318 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je najlakše i najjeftinije da kupiš ovu novu i poboljšanu kopiju kopije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1561 Napisano pre 22 sati Drug član, 1287 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na dva motora ovo sranje kinesko. Sa kvalitetnim gumicama nekako i radi, ali i dalje hoće da kaplje po betonu. Skinuo i bacio. Podmažem uljem kada se setim. Podmazivo nepodmazivo, slično traje lanac. Ko hoće da macka, verovatno najbolje nešto iriginalno, provereno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...