probiker 15 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan u subotu 14.07.2012.g. u selu Ralja kod Smedereva u 10.00 sati skup i odlazak kod copersa To znaci ides preko Omoljice i svracas kod mene , pa nastavljamo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju i voleo bih da dođem... imam par konkretnih pitanja... 1/ put od Ljiga do Rajca (pretpostavljam da je asfaltiran...) 2/ tačna lokacija održavanja moto skupa? Vidim na putopisima neki planinarski dom... dali je to blizu..? 3/ Smeštaj... šatori, ima li hlada, kakva je situacija sa zmijama, čuo sam da ih ima i koliko je bezbedno..? Ima li mesta u planinarskom domu, cene i kome se obratiti za rezervaciju..? tel. ili na nekom drugom mestu... 4/ Hrana, obezbeđena ili ne... možda neki detalji...voda, tuširanje i sl. ... Eto tako, u želji da se sam informišem i da pružite informacije, kako bi nas bilo što više... pozz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan u subotu 14.07.2012.g. u selu Ralja kod Smedereva u 10.00 sati skup i odlazak kod copersa To znaci ides preko Omoljice i svracas kod mene , pa nastavljamo zajedno. a sto da ne !? u drustvu je sve sladje pa i voznja !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jul 12, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čivija stiže u subotu na druženje! Sretne pripreme i vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2684 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju i voleo bih da dođem... imam par konkretnih pitanja... 1/ put od Ljiga do Rajca (pretpostavljam da je asfaltiran...) 2/ tačna lokacija održavanja moto skupa? Vidim na putopisima neki planinarski dom... dali je to blizu..? 3/ Smeštaj... šatori, ima li hlada, kakva je situacija sa zmijama, čuo sam da ih ima i koliko je bezbedno..? Ima li mesta u planinarskom domu, cene i kome se obratiti za rezervaciju..? tel. ili na nekom drugom mestu... 4/ Hrana, obezbeđena ili ne... možda neki detalji...voda, tuširanje i sl. ... Eto tako, u želji da se sam informišem i da pružite informacije, kako bi nas bilo što više... pozz... Pitao ja, a evo pita i covek za smestaj i klopu, i nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Nazvao turističku organizaciju opštine Ljig i dobio informaciju da su na Rajcu svi smeštajni kapaciteti zakupljeni i zauzeti... Prama tome ko hoće da spava gora, ponesite šatore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Nazvao i krčmu ,, Lovačke priče ,,nema šanse za mesto, sve odavno zauzeto... prema tome ŠATORI...pa provod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 14, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ostaje li ko u nedelju na programu ili se bega kuci kao na ostalim moto slupovima? ja tek sutra dolazim pa da vidim da li cu biti jedam od retkih na 2 tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio sa skupa,coperasi svaka cast.Odlicno,pravi moto skup.Jedna stvar mi je zapala za oko.Na ulazu gomila coperasa i coperasica necu da preteram ako kazem 15-ak,poucen iskustvom sa drugih skupova mora da su promenili da se naplacuje ulaz pa je kontrola kao policija da slucajno neprodje neki neregistrovan.Oni ljudi kao pravi domacini docekuju svoje goste na ulazu naravno ulaz se nije naplacivao.I to je tako bilo ceo dan i u odlasku su me ispratili i pozeleli sretan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan lepo nema sta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Još neka sličica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za slike, al smanjite ih malo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 15, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Чопер Србија хвала на гостопримству Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Ево неколико кратких видео записа са скупа. Иначе сам се одлично провео и упознао доста нових људи, локација је одлична, мало сам провозао и локалне путеве (према Такову) одличан пут (касније ћу поставити и видео са вожње). Овом приликом поздрављам све Чопераше (посебно Илију(Ново Село) који је несебично уступио место у шатору) и захваљујем се на дружењу. Такође, морам да споменем невероватни бенд из Београда (FaceToFace -FaithNoMore tribute band)који ми је улепшао вече са фантастичном свирком (мислим да бољи кавер бенд нисам скорије слушао, обавезно послушати ако имате прилику, наравно ФНМ није баш мејнстрим тако да је ово препорука фановима) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 451 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Coperima na organizaciji i lepom druzenju i veliki pozdrav od mk Crna Reka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...