Alekre 13568 Napisano Maj 30, 2012 Ne silazi, 7584 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je proslo nekoliko decenija od snimanja ovog zanimljivog kratkog filma o tome kako bezbedno voziti motocikl, svaki savet i preporuka se moze primeniti i danas. Izgleda da su nasi ocevi i dede imali iste probleme kao i mi danas. Pravila su ostala ista, ali postavlja se pitanje, da li smo sada bezbedniji, da li se lepse vozimo i na kraju, jesmo li bar malo napredovali od onog vremena s' obzirom da se tek od nedavno govori o bezbednosti motociklista i preduzimaju neke konkretne akcije? Meni se cini da smo puuuuno zaostali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Maj 30, 2012 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su nasi ocevi i dede imali iste probleme kao i mi danas Imali su i problem vise. Nisu imali migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ... podsetime na moju veliku ljubav iz mladosti, R90S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...