kakadu 1 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: LESKOVAC Motocikl: SUZUKI V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV DRUGARI !!!! MOLIM VAS DA MI POMOGNETE U IZBORU !!!?!?! IMAM FABRICKE BRIDGESTONE, I GOTOVE SU.... KAKO KAZU KOD NAS ISPOSNELE !!!! KOJE I GDE DA KUPIM ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre mesec dana stavio Michelin Anakee2. Nisam neki vrhunski poznavalac guma, ali sam zadovoljan, i preporučujem ti iste. Mada posle starih i istrošenih guma, koje god da staviš, bićeš prezadovoljan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Anakee 2 neces se pokajati..ultimativno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Maj 27, 2012 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najkompletnija guma u ovoj kategoriji je Metzeler Tourance EXP. Sto se tice kupovine, samo varijanta od preko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 27, 2012 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre, uplasi me. Jos mi usi zvone. Velika slova, mnogo usklicnika... Sad mi je lakse, ali sam za trenutak pomislio da se nesto strasno sprema, pa ti je frka- nacuo si pocinje 3.ci svetski rat, pojavila se nepoznata bolest bez leka ili nesto jos gore - zakucala ti Karleusa bez sminke na vrata... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6641 Napisano Maj 27, 2012 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance EXP... Furlan Slovenia...sa svim povraćajima 200 eur. Nema bolje. Eventualne zamene. Conti Traila Attack - odlična,ali se brzo troši opterećena. Pirelli Scorpion - približnih karakteristika kao Metzeler,ali skuplja. Michelin Anakke 2 - namenjena za izlaske van asfalta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakadu 1 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: LESKOVAC Motocikl: SUZUKI V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan <br />Idi bre, uplasi me. Jos mi usi zvone. Velika slova, mnogo usklicnika... Sad mi je lakse, ali sam za trenutak pomislio da se nesto strasno sprema, pa ti je frka- nacuo si pocinje 3.ci svetski rat, pojavila se nepoznata bolest bez leka ili nesto jos gore - zakucala ti Karleusa bez sminke na vrata...<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> HA HA HA !!!! NISTA STRASNO, ALI KARLEUSA ?!?! NEMOJ ONA MOLIM TE !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakadu 1 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: LESKOVAC Motocikl: SUZUKI V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan HVALA PUNO !!! Metzeler tourance EXP NAJVEROVATNIJE !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Maj 29, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance EXP... Furlan Slovenia...sa svim povraćajima 200 eur. Sa montazom i balansiranjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, jedno pitanje za one koji su imali Metzeler Tourance EXP. Posle koliko kilometera ste zamenili Metzeler Tourance EXP? Ja sam fabricke zamenio na nesto malo vise od 15000 iako su verovatno mogle jos, a sa Metzeler Tourance EXP sam do sada presao oko 10000km i gume uposte ne deluju mnogo istrosene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6641 Napisano Maj 30, 2012 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno imam 13000 km sa Metzeler...i mislim da će moći još 3-4-5000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume drze bolje na kisi? EXP ili anakee2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6641 Napisano Maj 30, 2012 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan EXP je na MOTORADOVOM testu ocenjen kao najbolja guma za kišu. U kategoriji bili: Anakee 2,Pirelli Scorpion,Conti Trail attack,....i još neke... Ja lično nisam vozio Anakee pa ne mogu da sudim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, kako nabaviti - Metzeler tourance EXP... Furlan Slovenia...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6641 Napisano Maj 30, 2012 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Navataš nekoga ko ide tamo...ili se sakupi vas nekoliko i na pomoz bože kupite nekoliko kompleta. Uz put svratite do TC motoshopa i kupite sve što vam nedostaje od opreme... Ja ne znam drugo rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bio sam kod Furlana 30.04.i zamenio fabricke Meceler na 21000 km.Stavio sam Anake 2 i za sada sam veoma zadovoljan.Inace sve sam platio,zajedno sa novim unutrasnjim 212 e.U radnji se placa 250 onda se vratis na granicu overis papire,a onda nazad kod Furlana gde ti vrate pdv 38 e.U radnji su veoma ljubazni i profesionalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...