Kole035 147 Napisano Maj 23, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Narucio je za sebe, medjutim prodavac mi umesto 4.50(kako je pisalo u oglasu) sirine poslao 5.10(i sad ne zeli da cuje za neki dogovor) sto je za moju 1.6x18 felnu previse siroko, nazalost Cena bi bila 30E koliko sam je i platio(transportne troskove ne racunam) Ili menjam za gumu slicnog stanja ali najvise 4.50-18 ili 110/80-18! Kontakt na PM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Maj 23, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Ti na taj obruc smes gumu 2.50 - 3.00, ne vecu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako, guma deluje da nije mnogo potrosena ali je stara 10 godina i vidi se da kramponi pocinju da se krune a ne trose, Nasao sam koja je to sirina u standardnim merama i odgovara mi, problem je sto je ova guma jako jeftina nova u prodavnici, i cene se krecu od 40-60 dolara...lii najvise 40e na e bay, znaci pricamo o glanc novim gumama sa dotom iz ove godine. Moja ponuda za ovu gumu je 20e, ako ti odgovara ti javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 23, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan @zemunboy 100 mi je bila prvi pik al ih slabo ima.. Hvala na ponudi Gavrolini, da sam se setio da te ubacim u razgovor sa prodavcem od koga je kupih da das misljenje kao vestak, prosao bih jeftinije :-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sledeci put me imaj u vidu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Maj 29, 2012 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan LOCKKK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...