CVELE92 1 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam suzuki rf 600 sutra ga uzimam sa carine , zanima me sta trebam sve da radim da bih mu promenio auspuh, neki kazu moraju svecice da se menjaju da se nebi gusio ,pominju tecnu kompresiju ,nek mi neko pomogne ako zna : ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti MAJSTOR, dobar nikad nije SKUP!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Maj 22, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bas nista, samo odsarafis stari i zasarafis novi auspuh i vozi misko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam suzuki rf 600 sutra ga uzimam sa carine , zanima me sta trebam sve da radim da bih mu promenio auspuh, neki kazu moraju svecice da se menjaju da se nebi gusio ,pominju tecnu kompresiju ,nek mi neko pomogne ako zna : ))) treba ti imbus 4 za poskidati oklope (ako su original šarafi) ... i trebaš imbus 6 i okasto vilasti 13 za skinuti auspuh (ako su original šarafi) ... i vrlo sličan alat ti treba i za staviti novi auspuh nazad .. i to je manje više to što se tiče zamjene .. :takoje: a ako želiš da ti motor uz to i radi kako "bog zapovjeda" osim da se drugačije čuje, onda treba i malo znanja i umijeća... ali ako se vozikaš od birtije do birtije, i sama zamjena će ti biti zadovoljavajuća.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ha-ha! strasilo je skroz u pravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni samo zvuk treba bolji, konjaza i performanse su mi zadovojljavajuce , a svi kazu ce da ti se gusi motor ako samo stavis auspuh ) znaci samo ga zamenim i vozim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biker boy kako te sluzi tvoj model 400 on je redji dosta , koliku brzinu moze da razvije i koliko trosi goriva ) i jel znas mozda koliko ce ovaj moj 600 da trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini se ne trosi puno, 6-6.5 litara po gradu, verovatno moze i manje ako bi pazio. Na otvorenom trosi manje, sa fabrickim auspuhom i dobro nastelovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Maj 23, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nisi dobro postavio pitanje, trebao si odma reci da hoces samo zvuk da promenis na motoru, onda samo top (zadnji lonac) menjas, a to je kod vecine motora prosto, jedan-dva sarafa ga drze ili opruge. Mene moj RF400 odlicno sluzi, izvuce nesto malo preko 200kmh, a trosi mi prosecno 5,5 litara, sa osrednjom voznjom, lokal-grad 60%-40% Inace RF400 je totalno isti kao RF600, sve mu pasira, a masina je ista kao Bandit 400v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan a mozda te pomalo i zezaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CVELE92 1 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nzm i ja mislim samo auspuh zamenim i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...