Jump to content

Moto Zajednica

KAWASAKI NINJA 250 ccm

Recommended Posts

• Zainteresovan, 875 postova

Zato i ja hocu da ih uzmem... Icemo... A obavezno cim bude sledece BJB okupljanje na prolece, taman da istestiramo torbe.....

Moze! Cim krene sezona kada ugrabis malo vremena petkom i vikendom navrati na parking iza nove pijace. Ima ljudi uvek kada je lepo vreme...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 127 postova

po meni, je bzvz uzimati 4T motor od 250 ccm. ako si pocetnik i imas ispod 18 godina normalno je da ces uzeti neku lepu 2T zujalicu(koja inace tera bolje od ninje 250), a ako ti je bzvz da vozis 125-icu, uzmes lepo 500-tku.nije motor od 500ccm tolika zver da ne moze da je kontrolise pocetnik. ovo od 250ccm(4T) je slabo, smori brzo. lepa je, sto je sigurno sigurno je. ali je vrlo mala(uska), kratka, i dosta niska. iskreno nisam ljubitelj ninje 250, zzr250 i takvih modela. ali naravno o ukusima ne treba raspravljati. u svakom slucaju neka ti je sa srecom!

Komso (ZR) al se ti nalupa gluposti, inace imam 21 god. i motor za moje potrebe je odlican, nije uzak, ima mesta koliko voles i za vozaca i za suvozaca, da si ga video uzivo znao bi....

Ubrzanje od 0-100 je 5-6 sekundi pa ti vidi dal bi se smorio.... Moja relacija je cesto NS-ZR i za to mi je odlican pre svega zbog potrosnje.

A cvaja ni jedna ne moze da mu prismrdi (nadji mi zujalicu koja ce me oprati i imas vopi od mene, mozda MITO uspe ali sumljam), inace vozim motore od 14god (od kerece).

Registracija je 50e, trosi oko 3 - 3,5L, 2 osobe na njemu ni ne oseti a max speed 175 u mom slucaju.

Za ovih par meseci sam prezadovoljan samo sipaj i vozi....

A i ne zaboravite novo je novo a za 3800E (RS 5200) ne moze biti bolje, ja sam mislio da ce nesto zajebati za tu cenu ali ne postoji ni jedna zamerka, ipak je to kawasaki....

Komso, drago mi je da si ti zadovoljan motorom.znam da ima potrosnju vrlo malu, sto je odlicno, i da je reg. prava sitica! jedino sam rekao da ne ide toliko koliko svi govorite! i pri tome ostajem ;). i meni je na mom pisalo da sam isao 205, ali znam da on ne ide toliko! sem ako ga nisi nesto budzio ozbiljno.mali jeste, mozda meni, jer sam i seo bas na takav model. nekome je npr GPZ taman.tu sam pogresio, i izvinjavam se :)!...pozdrav, i ajdeee bre navrati u zr na deda mraza  :)!

Hvala na pozivu ali ne mogu imam kolokvijume (ubi faks, nisu normalni) a i motor je u NS-u pa mi je bas cim da dolazim do ZR-a po ovom vremenu... Sledece godine sigurno kad budem imao full opremu, ovako rukavice,jakna i kaciga nisu dovoljni.

I stvarno ide 175 imam gps na mobu a on ne laze....

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

po meni, je bzvz uzimati 4T motor od 250 ccm. ako si pocetnik i imas ispod 18 godina normalno je da ces uzeti neku lepu 2T zujalicu(koja inace tera bolje od ninje 250), a ako ti je bzvz da vozis 125-icu, uzmes lepo 500-tku.nije motor od 500ccm tolika zver da ne moze da je kontrolise pocetnik. ovo od 250ccm(4T) je slabo, smori brzo. lepa je, sto je sigurno sigurno je. ali je vrlo mala(uska), kratka, i dosta niska. iskreno nisam ljubitelj ninje 250, zzr250 i takvih modela. ali naravno o ukusima ne treba raspravljati. u svakom slucaju neka ti je sa srecom!

Komso (ZR) al se ti nalupa gluposti, inace imam 21 god. i motor za moje potrebe je odlican, nije uzak, ima mesta koliko voles i za vozaca i za suvozaca, da si ga video uzivo znao bi....

Ubrzanje od 0-100 je 5-6 sekundi pa ti vidi dal bi se smorio.... Moja relacija je cesto NS-ZR i za to mi je odlican pre svega zbog potrosnje.

A cvaja ni jedna ne moze da mu prismrdi (nadji mi zujalicu koja ce me oprati i imas vopi od mene, mozda MITO uspe ali sumljam), inace vozim motore od 14god (od kerece).

Registracija je 50e, trosi oko 3 - 3,5L, 2 osobe na njemu ni ne oseti a max speed 175 u mom slucaju.

Za ovih par meseci sam prezadovoljan samo sipaj i vozi....

A i ne zaboravite novo je novo a za 3800E (RS 5200) ne moze biti bolje, ja sam mislio da ce nesto zajebati za tu cenu ali ne postoji ni jedna zamerka, ipak je to kawasaki....

Komso, drago mi je da si ti zadovoljan motorom.znam da ima potrosnju vrlo malu, sto je odlicno, i da je reg. prava sitica! jedino sam rekao da ne ide toliko koliko svi govorite! i pri tome ostajem ;). i meni je na mom pisalo da sam isao 205, ali znam da on ne ide toliko! sem ako ga nisi nesto budzio ozbiljno.mali jeste, mozda meni, jer sam i seo bas na takav model. nekome je npr GPZ taman.tu sam pogresio, i izvinjavam se :)!...pozdrav, i ajdeee bre navrati u zr na deda mraza  :)!

Hvala na pozivu ali ne mogu imam kolokvijume (ubi faks, nisu normalni) a i motor je u NS-u pa mi je bas cim da dolazim do ZR-a po ovom vremenu... Sledece godine sigurno kad budem imao full opremu, ovako rukavice,jakna i kaciga nisu dovoljni.

I stvarno ide 175 imam gps na mobu a on ne laze....

a da, fax, to i mene sledece godine ceka :(. opusteno, sada i ja videh da je sneg napolju! bolje onda sacekaj  ;)... e slusaj, na prolece cu onda ja da ti merim, znaci ti pored mene, pa da ja vidim koliko to ide :D :D ...pozdrav!

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ma nikad ne bih uzeo cvaju od 125ccm ako vec imam mogucnosti (mislim na godine) za nesto jace. Potrosnja je duplo manja od cvaje, zvuk je odlican i sa nekim pristojnim topovima proizvodi opasnu gramljvinu. Mala registracija, okretan u gradu, lepo izgleda nije prejak ali moze i da se potera ako treba do 180. Po meni naj bolji motor za pocetnike i ne zahtevne korisnike. Moj brat ga uzima sledece godine.

maksimalna brzina male nindze je oko 155km/h! i ne znam bas kako ce se prodati kasnije. ali ko zna, mozda se i kod nas, kao kod amera pocnu voziti 4T 250-tke...

ne nego 110km/h...

po čemu su bolje cvaje oprosti ? po zvuku ? po izgledu ? po tome što se ne kvare?

ajd bolje malo procitaj sta sam pisao! rekao sam da ako imas manje od 18 godina, da je normalno uzeti 2T motor do 125ccm! a kasnije da je PO MENI bzvz uzimati 4T 250-tku!! nigde ja nisam toliko hvalio cvaje! i da, PO MENI rs250 ima bolji zvuk i od mog sadasnjeg motora, aprilija rs250 je PO MENI lepsa od ninje250! MOJA misljenja, ako ti se ne svidja, dovidjenja! pozdrav...

U kojem god slucaju pogledas, definitivno je mala Ninja bolja od cvaje 125. Ja sam vec xx puta rekao da nema svrhe uzimati nasviranu cvaju osim ako nemas trkackih ambicija. 125 4t ce te nauciti osnovama voznje isto kao i 125 2t. Ako su perfomanse to sto trazite, e onda budite spremni to i da platite- RS 250 (dobra) kosta ko 600ccm R japanac. A kad smo kod uporedjivanja cene za 3800 Ninja 250 je otprilike NAJBOLJI motor koji mozete pazariti za taj novac. Video sam Zlimanovu i izgleda fantasticno uzivo, cak verujem da bi sa meksim gumama ostavila RS 125 i po krivinama, o pravcu i da ne pricam...

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Jes lepo al Yoshimura od glave kosta ko 1/4 cele Ninje!  :D

• Zainteresovan, 875 postova

Kawasaki će u martu na tržište izbaciti specijalno izdanje modela 250R koga odlikuju nove boje po uzoru na njihove trkačke mašine.

Kawasaki Ninja 250R ''Special edition''Uprkos tome što se sa tehničke strane neće ništa menjati specijalka 250R će dolaziti u tradicionalnim bojama Kawasaki, sad već bivšeg, motoGP tima tj. zeleno-crnoj kombinaciji sa tradicionalnim natpisom Ninja u crnoj boji.

post-4146-1287902088626_thumb.jpg

post-4146-12879020887388_thumb.jpg

post-4146-12879020888196_thumb.jpg

• U prolazu, 18 postova

::)kawasaki se malo preracuno i promislio i skontali su da ima je jeftinije da ostanu u motoGP nego da plate odstetu od 30miliona dolara ;D

• Drug član, 1028 postova
  • Motocikl: Lep

Na sajmu sam je video i lepo izgleda. Tacnije, najvise odaju gume inace stajala je pored sestice i nije mnogo kaskala za njom po izgledu, tacnije veoma su slicne cak i po dimenzijama mi je delovalo da su skoro iste.

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

Ja sam se jedno vreme jako lozila na Ninju 250, ali mislim da bi mi taj polozaj ipak bio nedovoljno udoban. Svaki put kad vidim Ninju (i to u ovoj njegovoj zelenoj boji) mi se ponovo svidi...  :)

• Svrati ponekad, 127 postova

Uopste nije ne udobna, cak sta vise, zbog malo uspravnijeg polozaja sedenja je udobnija od vecine R-ova ;)

A sto se tice zadnje gume, moze da se sredi, trenutno sam u potrazi felne od er-6n/f-a, versusa.

Evo na sta mislim:

yQFcM_widerimproject52.jpg

CFmEI_widerimproject44zx5.jpg

XpkCP_widrimtest10ib6.jpg

u3Axu_widrimtest43qf4.jpg

ovde je detaljno opisan mod: http://www.newninja.com/modifications/wider-rear-rim-and-tire/?PHPSESSID=v1i2tonfp5a4f7fgnq25nsdqv4

A ko je za nesto extremno: (VELG : CBR 1000RR FIREBLADE (F) 3,5" + ® 6", ARM : R1, TYRE: (F) BRIDGESTONE BT021 120/70/17 ® BRIDGESTONE 190/55/17)

oo2sl_dsc0441.jpg

link: http://cyber-ninja250r.darkbb.com/foto-ninja-250r-milik-member-forum-f2/ninja-silver-ikutan-pusing-jg-aahhh-for-sale--t1735.htm

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: KEEWAY SPED 150

I sta bi na kraju, da li ima merac temperature ili goriva ? Malo ga preterase sa cenom od 4600e u MIMOTO, gde bi bilo najbolje kupiti ovu ninju ?

• Drug član, 1028 postova
  • Motocikl: Lep

Vec su preterali sa cenom. 4000e je ok cena (otprilike neki max), preko toga vec postaje previse. 4600e... bolje je dodati jos malo i kupiti nesto od 600ccm

• U prolazu, 4 postova

*ebena ninja 250r. .brukica od motora,gledam da ga pazarim owo leto ili mozda chak zima,jeftinije. .! bacite neki sajt ako imate,znam owe nashe i to,al mozda bi mi znachilo ako imate neki bosanski chuo sam da su tamo bruka jeftini motori. .! ! :D

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Brate uzmi najobicniji ispravnu 250 nemoj nista da budzis vozi jednu sezonu da se uverzirash i probaj da ga prodas sledece sezone za iste ili slicne pare i onda kupi sebi motor pa u taj sto kupis ulozi malo sredi napravi kako ti se svidja, mojne bacas pare na bilo sta sto je prelazno bzv je, ali na kraju krajeva tvoj izbor ;)

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

Ja sam se jedno vreme jako lozila na Ninju 250, ali mislim da bi mi taj polozaj ipak bio nedovoljno udoban. Svaki put kad vidim Ninju (i to u ovoj njegovoj zelenoj boji) mi se ponovo svidi... :)

Procitam ovo, pa onda pogledam koji motor vozis :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja