Goxy Dorchol 4 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR800 VTEC (RC46) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu kupujem retrovizore za TDM, noviji model. Imam originalne za TDM '98 ali posto sam vrlo krupan slaba mi je vidljivost sa njima. Na modelu od '99 cini mi se taj problem je ispravljen... Moze i zamena. Ponude na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije... Imam isti problem, moram stalno da uvlacim laktove da vidim nesto u retrovizorima. Daki je to resio tako sto su mu u labosu isekli i navarili produzetke drski retrovizora. Ako smislis neko drugo resenje ili nadjes neke odgovarajuce, javljaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy Dorchol 4 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR800 VTEC (RC46) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je resenje! Ima na ebay-u za 15e + troskovi aj javi ako hoces da uzmemo zajedno bice nam jeftinija postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...