Draguljce 9 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=610286#rating Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 18, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve ja tp razumem ali mi nije jasno da neko (moderator) objavi ovakav komentar: " Trebalo je da ubije barabu, a ne da deca stradaju " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 18, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan tako i neki ovde komentarišu kada je kriv vozač automobila za saobraćajku, šta te čudi........... ako je stvarno prešao u suprotnu traku i izazvao tešku saobraćajnu nesreću,...........kriv je i nebitno jel vozio motor, auto, helikopter, atv, voz, avion ili trotinet..........kažem ukoliko je sve to tačno da je prešao u suprotnu traku, ovaj što je vozio kombi je njega verovatno spasio od dodatnih - opasnijih povreda time što je njega eskivirao. samo da na kraju svi fizički ostanu čitavi i zdravi......... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan auu, kakva bes prema motociklistima! sve nas strpaše u isti koš. čast izuecima. a dobar je onaj komentar gde kaže, "kako u kombiju 11 putnika, ne računajući vozača, kad ne bi smelo više od 9 sa vozačem!?" inače, javno mnjenje nema svoje mišljenje, već sledi mišljenje onih koji ga kljukaju informacijama. "javno mnjenje" je tu da da legitimitet ideji manjine koja ga kreira. i ništa više od toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Maj 18, 2012 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve ja tp razumem ali mi nije jasno da neko (moderator) objavi ovakav komentar: " Trebalo je da ubije barabu, a ne da deca stradaju " vidi sta je pluseva dobio,strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Javno mnjenje... :neznam:,,,Pa više od polovine komentara je tipa ,,,12 ljudi je nastradalo"...bla.bla... a niko od dežurnih pljuvača se nije zapitao ...kako se našlo 12 ljudi u fordu iz 80-ih,,,,,gde je dečija stolica za dete od 2 godine,,tako da je to javno mnjenje...ništa drugo do ne realnih i samoživih mozgova,,,,Samo me zanima da li bi i svoju decu nagurali u ovakav krš,,,kad su već takvi moralisti... U svakom slučaju nadam se da će se svi oporaviti od zadobijenih povreda .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 18, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre izgleda cigan vraćao decu sa prošnje. I drugari, šta se uzbuđujete zbog kretena? Ko ih bre hebe. Nek misle o nama šta hoće, a mogu samo da nam zavide. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi sta se cimate, predrasude nece da ispare nikako, a "ovce" koje generalizuju stvari nece da shvate da ima i normalnih motorista. Ja se uopste ne nalazim prozvanim kad pocnu da pricaju bahati vozaci, rizicni, pojavljuju se niotkuda, preticu tamo 'vamo zato sto vozim najnormalnije i samo ne radim nekome ono sto ne bi voleo da meni neko radi(sece, gura iz trake,izlece sa parkinga,projuri pored mene itd.). Sto se tice ljudi koji voze motore da bi ih neko video ili iz nekog drugog razloga koji nije uzivanje i sloboda nemam reci... Tj. imam ali ne bih da iznosim ... Iskreno, zabole me za javno mnjenje, bolje planirajte voznje i druzenja , cuvajte se i uzivajte u ovom nasem hobiju. Aj u zdravlje!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, cigani, ionako ih je bilo previše. I vi se žalite na predrasude? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17001 Napisano Maj 18, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre par minuta je na RTS-u (emisija "Beogradska hronika") objavljena vest o ovom udesu (uz komentar policije). Na početku je odmah rečeno da su tokom ove godine motociklisti izazvali preko dvesta udesa, u kojima je devet ljudi izgubilo život! Očigledno je već i u ovom slučaju "presuđeno" (pre bilo kakvog suđenja) da je motociklista kriv.Nije mi jasno kako bilo ko sme da izjavi ko je krivac za nesreću pre izricanja pravosnažne presude? A ne verujem da su takve presude donešene u slučaju udesa koji su nastali tokom ove godine (dvesta udesa). Ovim ne tvrdim da motociklista nije možda kriv za udes, ali su ovakve izjave jednostavno nedopustive. Pri kraju je policajac ipak (prilično "stidljivo") rekao da motociklisti često stradaju i krivicom automibilista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan sad sam i ja poslao komentar pa ako ga neobjave znaće se koliko je sati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17001 Napisano Maj 18, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Moj komentar su objavili (Siniša Živić). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 18, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Napisao im i ja komentar pod "Laki ". Bas me interesuje dal ce ga objaviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jos uvek u secanju onaj slucaj kad je mladi bracni par naleteo na kamion u nekoj klisuri bese .. Kad su svi naslovi bili da je motorciklista presao u suprotnu traku i udario u kamion ... a istina je bila da je vozac bio mrtav pijan i iseko krivinu i presao ceo u drugu traku .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jos uvek u secanju onaj slucaj kad je mladi bracni par naleteo na kamion u nekoj klisuri bese .. Kad su svi naslovi bili da je motorciklista presao u suprotnu traku i udario u kamion ... a istina je bila da je vozac bio mrtav pijan i iseko krivinu i presao ceo u drugu traku .. Mare i Marija u dolini Jorgovana,,,Udarna vest je bila "Zbog ne prilagodjene brzine...."....naslov koji je uzburkao strasti...ali niko od novinara nije nastavio da prati dalji tok,,uvidjaj, sudjenje....koliko se sećam vozaču je već oduzeta dozvola zbog alkohola,, i u trenutku sudara je bio prilično alkoholisan i...kao i sve ostalo kod nas se sve radi trenutno i stihijski...podizanje tiraža je jedino bitno novinarima... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 19, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Setim ih se svaki put kad treba da se uključim na Ibarsku. Spokoj im. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 19, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Вести више не читам, коментаре још мање, трудим се да свој живот проживим на свој начин и на то неће утицати никакав коментар нити нека болесна вест новинара жељног сензације или објављивања чалнака. У свим порама овог нашег болесног друштва сведоци смо разноразних махинација, лажирања и извртања тако да ме не чуди ни када би чуо да се држава труди да направи негативан став према мотоциклистима. Да одмах кажем да је возач мотора овде крив 100% и да ту нема дилеме. Него у било којој несрећи у којој је учествовао мотор имаћете сличне коментаре искомплексираних мајмуна који седе испред рачунара и не знају ни какво је време и нису осетили ни мало правог живота. Зато, вести не читам, уживам у нишањењу пролазника и трудим се да се не возам по граду да ме неки мамлаз не обори ''случајно''.... Удахните живот, само полако и пун гас... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...