Jump to content

Moto Zajednica

Javno mnjenje

Recommended Posts

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

tako i neki ovde komentarišu kada je kriv vozač automobila za saobraćajku, šta te čudi...........

ako je stvarno prešao u suprotnu traku i izazvao tešku saobraćajnu nesreću,...........kriv je i nebitno jel vozio motor, auto, helikopter, atv, voz, avion ili trotinet..........kažem ukoliko je sve to tačno da je prešao u suprotnu traku, ovaj što je vozio kombi je njega verovatno spasio od dodatnih - opasnijih povreda time što je njega eskivirao.

samo da na kraju svi fizički ostanu čitavi i zdravi.........

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

auu, kakva bes prema motociklistima! sve nas strpaše u isti koš. čast izuecima. a dobar je onaj komentar gde kaže, "kako u kombiju 11 putnika, ne računajući vozača, kad ne bi smelo više od 9 sa vozačem!?" inače, javno mnjenje nema svoje mišljenje, već sledi mišljenje onih koji ga kljukaju informacijama. "javno mnjenje" je tu da da legitimitet ideji manjine koja ga kreira. i ništa više od toga. 

• Podržavam 1

• pustolov :), 98 postova
  • Motocikl: XT 660 R

Sve ja tp razumem ali mi nije jasno da neko (moderator) objavi ovakav komentar:

" Trebalo je da ubije barabu, a ne da deca stradaju "

vidi sta je pluseva dobio,strasno!

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Javno mnjenje...:neznam: :neznam:,,,Pa više od polovine komentara je tipa ,,,12 ljudi je nastradalo"...bla.bla... a niko od dežurnih pljuvača se nije zapitao ...kako se našlo 12 ljudi u fordu iz 80-ih,,,,,gde je dečija stolica za dete od 2 godine,,tako da je to javno mnjenje...ništa drugo do ne realnih i samoživih mozgova,:zbunjen:,,,Samo me zanima da li bi i svoju decu nagurali u ovakav krš,,,kad su već takvi moralisti...:stabre:

U svakom slučaju nadam se da će se svi oporaviti od zadobijenih povreda ....

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Ma bre izgleda cigan vraćao decu sa prošnje. I drugari, šta se uzbuđujete zbog kretena? Ko ih bre hebe. Nek misle o nama šta hoće, a mogu samo da nam zavide.

• Podržavam 7

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Ma ljudi sta se cimate, predrasude nece da ispare nikako, a "ovce" koje generalizuju stvari nece da shvate da ima i normalnih motorista.

Ja se uopste ne nalazim prozvanim kad pocnu da pricaju bahati vozaci, rizicni, pojavljuju se niotkuda, preticu tamo 'vamo zato sto vozim najnormalnije i samo ne radim nekome ono sto ne bi voleo da meni neko radi(sece, gura iz trake,izlece sa parkinga,projuri pored mene itd.).

Sto se tice ljudi koji voze motore da bi ih neko video ili iz nekog drugog razloga koji nije uzivanje i sloboda nemam reci... Tj. imam ali ne bih da iznosim >:(...

Iskreno, zabole me za javno mnjenje, bolje planirajte voznje i druzenja :moto3: , cuvajte se i uzivajte u ovom nasem hobiju.

Aj u zdravlje!!!

• Podržavam 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Pre par minuta je na RTS-u (emisija "Beogradska hronika") objavljena vest o ovom udesu (uz komentar policije). Na početku je odmah rečeno da su tokom ove godine motociklisti izazvali preko dvesta udesa, u kojima je devet ljudi izgubilo život! Očigledno je već i u ovom slučaju "presuđeno" (pre bilo kakvog suđenja) da je motociklista kriv.Nije mi jasno kako bilo ko sme da izjavi ko je krivac za nesreću pre izricanja pravosnažne presude? A ne verujem da su takve presude donešene u slučaju udesa koji su nastali tokom ove godine (dvesta udesa). Ovim ne tvrdim da motociklista nije možda kriv za udes, ali su ovakve izjave jednostavno nedopustive. Pri kraju je policajac ipak (prilično "stidljivo") rekao da motociklisti često stradaju i krivicom automibilista.

• Podržavam 2

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Napisao im i ja komentar pod "Laki ". Bas me interesuje dal ce ga objaviti!

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Meni je jos uvek u secanju onaj slucaj kad je mladi bracni par naleteo na kamion u nekoj klisuri bese ..

Kad su svi naslovi bili da je motorciklista presao u suprotnu traku i udario u kamion ...

a istina je bila da je vozac bio mrtav pijan i iseko krivinu i presao ceo u drugu traku ..

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Meni je jos uvek u secanju onaj slucaj kad je mladi bracni par naleteo na kamion u nekoj klisuri bese ..

Kad su svi naslovi bili da je motorciklista presao u suprotnu traku i udario u kamion ...

a istina je bila da je vozac bio mrtav pijan i iseko krivinu i presao ceo u drugu traku ..

Mare i Marija u dolini Jorgovana,,,Udarna vest je bila "Zbog ne prilagodjene brzine...."....naslov koji je uzburkao strasti...ali niko od novinara nije nastavio da prati dalji tok,,uvidjaj, sudjenje....koliko se sećam vozaču je već oduzeta dozvola zbog alkohola,, i u trenutku sudara je bio prilično alkoholisan i...kao i sve ostalo kod nas se sve radi trenutno i stihijski...podizanje tiraža je jedino bitno novinarima...

• Podržavam 4

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Вести више не читам, коментаре још мање, трудим се да свој живот проживим на свој начин и на то неће утицати никакав коментар нити нека болесна вест новинара жељног сензације или објављивања чалнака. У свим порама овог нашег болесног друштва сведоци смо разноразних махинација, лажирања и извртања тако да ме не чуди ни када би чуо да се држава труди да направи негативан став према мотоциклистима.

Да одмах кажем да је возач мотора овде крив 100% и да ту нема дилеме.

Него у било којој несрећи у којој је учествовао мотор имаћете сличне коментаре искомплексираних мајмуна који седе испред рачунара и не знају ни какво је време и нису осетили ни мало правог живота.

Зато, вести не читам, уживам у нишањењу пролазника и трудим се да се не возам по граду да ме неки мамлаз не обори ''случајно''....

Удахните живот, само полако и пун гас...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja