stilgar 1247 Napisano Maj 17, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Motor dobijen u zameni,obzirom da imam vec jedan ovaj ide na prodaju. 1994god. 29905 km na satu. Pali ko mina aku odlican, plocice dobre. Treba se posvetiti malo oko estetike -farbanja plastike. Kupljen filter i 2 litra ulja koje kupac dobija pa nek menja sam da ne bude jesi nisi. Cena 1750 e bez zamena 063 318129 p.s. jedina zamena koja mozeda igra je Kawasaki ER5 1998 (1750e) sa slike i KLX za neku jamahu XT660X do 3500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa leve strane guvernala fali stitnik rucke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Sa leve strane guvernala fali stitnik rucke ima i levi skinut je da se zakrpi na jednom mestu a uz motor dajem jos jedan komplet evo i ulja i filtera.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Posto ti stitnici viska? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Posto ti stitnici viska? nista se ne rasparcava za sad. Evo stavio sam ih na motor da se vidi kako mu stoje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Mene isto interesuju stitnici ako pasu na KLE-a KOja je cena... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Mene isto interesuju stitnici ako pasu na KLE-a KOja je cena... ? ne prodajem nista mimo motora, ko kupi motor dobija oba para stitnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je motor,vlasnik? Da li se čuje dekompresor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je motor,vlasnik? Da li se čuje dekompresor? prethodni vlasnik je iz curuga, ne cujem dekompresor, palim na anlaser i on pali iz cuga, doduse nisam majstor al motor lepo i mirno radi. Sto se tice vlasnistva idem sledece nedelje da prenesem motor na sebe i odjavim tablice tako da ce ici na ime. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan KLX u SM verziji je ODLICNA spraVa za dugotrajno jurcanje po gradu i okolini.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan slazem se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @rboban, biske znam ja to al samo ako dobijem na lotou ili imam nekog rodjaka za kog nisam znao a on mi ostavi nasledstvo, mogu da zadrzim oba motora, nije da ne bih voleo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan da osvezimo malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan imam jednog za pricu samo jos da mu se kockice slože Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan imam jednog za pricu samo jos da mu se kockice slože odlicno samo nek pozuri ima vec dvojica koji redjaju kockice ko pre slozi taj ce da se vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Samo stitnici... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Samo stitnici... ? a da kupis motor uz njega idu i stitnici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Imam KLE... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan salu na stranu ne prodajem nista posebno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam..interesuju me ti Acrebis.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 7, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imas li i enduro tockove ili samo SM???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Imas li i enduro tockove ili samo SM???? samo sm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1247 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 816 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER 5 98-mo dobio puigov vizir i cena je 1650 KLX dobio diablo rosso dot 2010 i cena je 1650 i dalje bez zamena. Ako neko hoce oba dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan to je ok ponuda mislim na KLiXa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...